Wij zijn zeer goed en professioneel geholpen door Johan Hofman, kwam met goede ideeen. Nam ook alle tijd voor ons tijdens de verkoop / ontwerp maken. Gewoon een aanrader.
De mensen welke komen werken voor plaatsen van de keuken, ook de juiste informatie meegeven. Timmerman / gaten boorder. enz.
De mensen welke de keuken plaatsen heb ik geen opmerking op. Was...
Grando Naaldwijk zou ik iedereen aanbevelen! Alles volgens afspraak en zeer kundig!
Alles prima voor elkaar
Wij hebben sinds kort een prachtige keuken.
Die hebben we met Angie samengesteld.
Ze liet ons kiezen uit verschillende uitvoeringen en dat is nu een prachtig resultaat geworden.
Na 4,5 jaar nog uitstekende service. Een kapotte scharnier werd gelijk vervangen door 2 nieuwe.
Zelfs na 4,5 jaar nog steeds super service. 2 scharnieren kapot gelijk gratis omgeruild.
Keuken gekocht bij Grando Naaldwijk. We zijn goed geholpen door Johan en keuken is keurig geplaatst door Jim. Alle obstakels die we in ons nieuwbouwhuis tegenkwamen werden meegedacht en opgelost...
Nee prima zaak. Goed idee om daar een keuken te kopen.
Goed geleverd, goed gemonteerd, enkele opleverpuntjes naderhand goed gecorrigeerd. Johan en Werner komen erg kundig over.
Tja, het technische tekening verhaal.... Dat is voor ons lastig geweest... Konden ons vinden in jouw standpunt, maar ook in dat van de bouwer. Jammer dat wij daardoor de klos waren.