Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Dj Bolta

We zijn zeer goed geholpen en aan onze wensen voldaan bij een aankoop van een nieuwe keuken. Alles is in een keer geleverd en montage was perfect

Van der Lijn

We zijn prima geholpen met ideëen over het ontwerp en de uitvoering. Service nadien was ook uitstekend.
Offerte kan altijd goedkoper, maar ja, dan moet je beter onderhandelen. 2 maal terug geweest voor een probleempje, maar dit werd prima opgelost.

Alspeer, P

Wij zijn zeer tevreden met de installatie van onze keuken, badkamer en toilet. Goede vakbekwame monteurs van Grando hebben deze geinstalleerd. Ook tevreden over de nazorg (after sales)

Meenemen van het restafval na montage van alles. Ik begrijp inmiddels dat dit punt ook is opgepakt. In het vervolg wordt ook het restafval in opdracht van Grando meegenomen.

A. Bouwman

In de showroom zijn wij professioneel ontvangen en begeleidt door de heer Isik. De installatie is sneller gegaan dan verwacht. De communicatie kan wel wat beter maar het resultaat is erg mooi... In de showroom zijn wij professioneel ontvangen en begeleidt door de heer Isik. De installatie is sneller gegaan dan verwacht. De communicatie kan wel wat beter maar het resultaat is erg mooi geworden.

De installatie is gedaan door deskundige mensen echter de communicatie hiermee kan beter. Het zou fijn zijn geweest als Grando gedurende de installatie-periode geïnformeerd had naar de gang van zaken.

Frans van Zoelen

Wij zijn op een uitstekende manier geholpen door mevrouw Mangelaars bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Zij neemt alle tijd voor de klant en luistert goed naar de wensen. Bovendien adviseert zij... Wij zijn op een uitstekende manier geholpen door mevrouw Mangelaars bij de aanschaf van onze nieuwe keuken. Zij neemt alle tijd voor de klant en luistert goed naar de wensen. Bovendien adviseert zij op juiste wijze wanneer een betere keuze mogelijk is binnen het vooraf aangegeven budget. Prima.

Wij hebben een advies: rol de wijze waarop Grando Hoogvliet opereert uit over alle Grando vestigingen. Mijn zoon die bij een andere vestiging een keuken heeft gekocht, mede op basis van onze goede... Wij hebben een advies: rol de wijze waarop Grando Hoogvliet opereert uit over alle Grando vestigingen. Mijn zoon die bij een andere vestiging een keuken heeft gekocht, mede op basis van onze goede ervaring, heeft minder goede ervaringen op de gebieden montage/levering, service en garantie en met name de after sales, Daar stond de klant absoluut niet centraal.

Peter

Erg vervelend en opdringerig personeel in Hoogvliet en in Barendrecht maakten wij het zelfde mee .
Je komt bijna niet de winkel uit.
Dus gaan wij liever niet meer naar Crando keukens.

Mensen met rustig laten kijken

liesbeth visser

Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service,duidelijke uitleg,en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb... Wij zijn zeer tevreden over jullie.Goeie service,duidelijke uitleg,en natuurlijk de prachtige uitstraling van onze keuken..wij zijn er heel blij mee...de monteur die de keuken heb geplaatst erik heb ons goeie tips gegeven over het onderhoud en alles keurig netjes gemonteerd en opgeruimd.een vakman...

martin

Gewoon precies wat we zochten !

Ben Kennepohl

Badkamer op de eerste en toilet op begane grond moesten volledig vernieuwd worden. Beide geen echt grote ruimtes, dus des te lastiger om er een goed ontwerp voor te bedenken. Bij Grando Alexandrium... Badkamer op de eerste en toilet op begane grond moesten volledig vernieuwd worden. Beide geen echt grote ruimtes, dus des te lastiger om er een goed ontwerp voor te bedenken. Bij Grando Alexandrium begrijpt dhr. Bolmeijer goed in welke stijl we alles willen en neemt hij alle tijd om (met 3D illustraties) naar verschillende mogelijkheden te kijken. Met zijn input komen we tot en ontwerp dat volledig naar onze smaak is en ook optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.
De uitvoer komt vervolgens in handen van dhr. Babayigit en zijn team. Zij werken indrukwekkend snel en goed. We waarderen het ook zeer dat het team ook tijdens de verbouwing op een aantal praktische punten mee dacht en goede suggesties aan droeg voor mooie oplossingen. De inschatting vooraf was dat de complete verbouwing ca 2 weken zou gaan duren en het heeft ook inderdaad niet langer geduurd. Het uiteindelijke resultaat vinden we zeer geslaagd en we zijn dus ook zeer tevreden over Grando Alexandrium.

Natasja

Wij hebben een mankement aan onze badkamer, die al aanwezig is tijdens de oplevering een aantal maanden geleden. Helaas is hier nog steeds geen oplossing voor gevonden door Grando. De aannemer... Wij hebben een mankement aan onze badkamer, die al aanwezig is tijdens de oplevering een aantal maanden geleden. Helaas is hier nog steeds geen oplossing voor gevonden door Grando. De aannemer slaagde er niet in om dit op te lossen. Wij zitten nu met een lekkende deur, wat al lekt vanaf dag 1. Grando vestiging Zaandam reageert ook niet op onze emails en/of terugbelverzoeken.