Wij raden Grando Doetinchem zeer zeker aan! Vriendelijk en professionele adviseurs die de tijd voor je nemen en je graag van advies voorzien. Een breed assortiment met kwalitatieve keukens.
Wij genieten van onze keuken. Zó perfect geplaatst en dank zij de goede voorlichting is er niets waarvan we nu denken " dat had anders of beter gekund" prachtig toch ?
Tip: meteen met deze zaak in zee gaan 😉
Wij zijn keurig geadviseerd door de verkoper en hebben over de offerte wel moeten onderhandelen waardoor er toch een overeenstemming is bereikt. De levering is perfect verlopen en de kleine...
Ik vind het jammer dat men niet direct met de scherpste prijs komt en dat we diverse offertes hebben moeten opvragen om een scherpe en betaalbare prijs te krijgen.
Wij zijn zeer tevreden met de keuken alles netjes afgewerkt het ziet er fantastisch uit .En werkt prima. Hartelijk dank hier voor familie de Blok.
Goede ervaring .prima advies ..voor keuken en badkamer en goede kwaliteid
Ik kan maar 1 woord bedenken , fantastisch!! De keuze , de persoonlijke benadering , de deskundigheid van het personeel en de monteur. Het luisteren wat ik als klant wil , alles fantastisch. Dit is...
Bijzonder goed geholpen en een degelijk advies van Lijnart!
Maar het belangrijkste is een hele mooie keuken en super snel en goed geplaatst volgens afspraak.
Goede verkoper, goede communicatie, goede afhandeling, zeer goede, betrouwbare en snelle mensen die de badkamer hebben geplaatst.
Service en garantie en after sales kan ik nog niet beoordelen. Led verlichting spiegel werkt niet volledig en is in behandeling.