Kwaliteit, betrouwbaar, deskundig en een perfecte service!
J Rikveld
Goede vakkundige voorlichting over de keuken. Afspraken keurig nagekomen en prima montage.
J.W. Neehoff
Bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij...Bij aankoop een deskundig meedenkend advies over de inrichting - correcte levering dus geen na leveringen - heel nette en keurige plaatsing van de keuken waarbij waar nodig de monteur ons er bij betrok en advies gaf over plaatsing sommige onderdelen , dus kan rustig zeggen dat wij een tevreden klant zijn en blij met onze nieuwe keuken
zijn tevreden over Grando
Marleen
Heel blij met prachtige keuken. Verkoop bijzonder vriendelijk en professioneel. Zeer goede levering en plaatsing
Helen
Snel en vakkundig geholpen
Van vliet
Goed en deskundig. Aanbevelen!
Daya van Putten
Goed deskundig en snel geholpen. Super fijn alles kunnen regelen!
Anlya Spaanderman
Goed en deskundig geholpen
NC Olbertz
Grando Hengelo is voor mij een toppertje. Zeer deskundig advies en hier word nog geluisterd naar de wensen van de klant Ze zijn niet opdringerig zoals in andere keukenzaken die ik bezocht...Grando Hengelo is voor mij een toppertje. Zeer deskundig advies en hier word nog geluisterd naar de wensen van de klant Ze zijn niet opdringerig zoals in andere keukenzaken die ik bezocht hebt. Uiteindelijk een prachtige keuken geplaatst gekregen die aan al mijn wensen en eisen voldoet. Kwaliteit prijs verhouding prima. Afspraken zijn nagekomen en de communicatie verliep vlot. Als ik wou zelf via rechtstreek mobiel nummer en evt whats app. Echt fantastisch!
Geen verbeterpunten , alleen ga zo door!
F. Schouten
Goed geholpen, duidelijk advies, scherpe offerte en controle na plaatsen was top!