Wij zijn erg tevreden over de manier waarop we in de winkel geholpen zijn als de plaatsing van de keuken .
N Jong
Heldere/vakbekwame uitleg over de mogelijkheden voor het creëren van een mooie en functionele badkamer, goede afspraken gemaakt die allen goed nagekomen zijn en het eindresultaat een prachtige...Heldere/vakbekwame uitleg over de mogelijkheden voor het creëren van een mooie en functionele badkamer, goede afspraken gemaakt die allen goed nagekomen zijn en het eindresultaat een prachtige badkamer.
Zal bij de vestiging bekend zijn
(Bewerkt)
Begin 2013 heeft Grando Hoorn mijn nieuwe keuken geleverd. Keurige monteur en perfect gemonteerd. De after service was perfect te noemen, het krasje op de inductiekookplaat (volledig vervangen) en...Begin 2013 heeft Grando Hoorn mijn nieuwe keuken geleverd. Keurige monteur en perfect gemonteerd. De after service was perfect te noemen, het krasje op de inductiekookplaat (volledig vervangen) en defecte deur van de afwasmachine (gerepareerd) werden snel en zonder enige moeite van mijn kant verholpen.
In oktober 2015 mijn badkamer laten verbouwen door Grando Hoorn. Helaas verliepen deze werkzaamheden iets minder vlot dan verwacht. Wij kunnen gewoon gebruik maken van de badkamer, wel zijn er wat kleine puntjes die op zeer korte termijn zullen worden afgewikkeld. Als geheel een prima badkamer (beoordeling een 4), qua doorlooptijd helaas dus wat minder positief.
Mijn feedback over de keuken is 5 sterren, voor wat betreft de badkamer is 1 ster eigenlijk nog teveel. Gemiddeld dus 1,2 ster, afgerond 1 ster. Helaas kan ik er niet meer van maken.
V Bakker
Heel goed gegaan, Marco was heel kundig. De nieuwe keuken is prachtig mooi geworden. Ben er erg blij mee.
Neefjes
Goede service, goed meegedacht met onze wensen. Goede afspraken gemaakt over de levering.
Paul. H. G . Wansink
Bij bezoek aan de showroom gelijk een goed gevoel over de prefecte presentatie en plezierige benadering door het personeel.
Tim Palm
Prettige verkoper, ruime keus, goed meedenken, afspraken nagekomen, zeer vriendelijke medewerker die de keuken geplaatst heeft. (jos)
H Slier
Toelichting/uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen...Toelichting/uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen was soms wat lastig (bv een gespecificeerde bon bleek na aankoop niet mogelijk/uit systeem produceerbaar)
Nooij
Grando heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze keuken. Montage ging perfect en uiteraard zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken!