Offerte
6.8/10
Ontwerp
8.2/10

P. Kluft

Goede informatie, goede uitleg, goede service, kortom heel goed chapeau.

V d Linde

Het is jammer dat bij de aankoop van onze badkamer geen uitleg is gegeven over de kwaliteit van de verschillende producten zodat je een goede afweging kan maken voor wat je wil kopen. Pas achteraf... Het is jammer dat bij de aankoop van onze badkamer geen uitleg is gegeven over de kwaliteit van de verschillende producten zodat je een goede afweging kan maken voor wat je wil kopen. Pas achteraf werd duidelijk dat onze douchekraan en het wc blok van geen geweldige kwaliteit zijn. Door een prijs te bepalen voor alles en niet de onderdelen apart heb je eigenlijk geen inzicht in het feit of je te veel betaald hebt of dat er een goede prijs is bepaald.
Fam Vd Linde
Landsmeer

Haalboom

Super ontwerp, super levering en super montage. Ontzettend blij mee!!!

B.P. de Vries

De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken

J. van Laarhoven

Goed geinformeerd.

Reactie Grando.nl:

Fijn om te horen! Bedankt voor uw reactie.

P.J. Brans

Mijn ervaring over Grando is goed.

Verweij

Keuken ziet er prachtig uit

J. H. Schutten

Grando stuurt geheel automatisch dit bericht. Beter van niet maar nu: onze ervaring is bijzonder slecht! Badkamer vernieuwen 1 augustus begonnen, half november klaar! Na opnieuw breken en slopen om... Grando stuurt geheel automatisch dit bericht. Beter van niet maar nu: onze ervaring is bijzonder slecht! Badkamer vernieuwen 1 augustus begonnen, half november klaar! Na opnieuw breken en slopen om alles te vernieuwen wat niet deugde. Maanden van behelpen en water vanuit de douche tot (bijna) over de drempel op de overloop! Lekkage plafond woonkamer. Enz. enz. Nooit, maar dan ook nooit een belangstellend of meelevend bericht of telefoontje van Grando. Service en klantvriendelijkheid echt nul! Na interventie van David Hopman, die zijn afspraken ook niet helemaal nakomt, is de badkamer nu eindelijk gereed op nog één mankement na.

Beste Lindy en Jan,
Beste Lindy en Jan,
Erg bedankt voor het delen van dit bericht. Het klopt inderdaad dat we enkele weken na levering een mail sturen. Dit om de kwaliteit en service op onze diensten te verbeteren. Het kan altijd voor komen dat er fouten gemaakt worden, het is en blijft mensenwerk. Echter zijn we blij dat deze fouten met ons worden gedeeld. Op deze manier kunnen we onze service verder verbeteren.
Grando Keukens & Bad is een franchise organisatie, waarbij de ondernemer het hele traject van A tot Z voor u regelt. Als hier fouten in zijn gemaakt door de vestiging, willen we dit graag bespreken met u en de vestiging. Graag nemen wij deze week telefonisch contact met u op, om een goed beeld te krijgen van uw verhaal. We zullen bovenstaande daarom ook vanuit het hoofdkantoor in behandeling nemen.
Mocht u vragen hebben dan mag u altijd direct contact opnemen met het hoofdkantoor via service@grandoretail.nl of 088-1151888.
Vriendelijke Groet,
Grando Retail.

Landzaat

De verbouwing van 1 badkamer en 2 wc's heeft totaal 2 maanden geduurd. Planning is afhankelijk van uitvoerder en die kan er zo lang over doen als hij wil. Daarbij is het duidelijk dat een aannemer... De verbouwing van 1 badkamer en 2 wc's heeft totaal 2 maanden geduurd. Planning is afhankelijk van uitvoerder en die kan er zo lang over doen als hij wil. Daarbij is het duidelijk dat een aannemer niet overal goed in kan zijn. Kitten is blijkbaar vak apart.

Beste Arnold,
Bedankt voor uw feedback. Ik heb opmerking doorgestuurd naar onze service afdeling. Zij zullen begin volgende week even contact met u opnemen om bovenstaande te bespreken....
Beste Arnold,
Vriendelijke groet,
Grando Keukens & Bad

C. Nielsen

Grando heeft bij mij een badkamer geplaatst en onlangs een reparatie aan die badkamer verricht. Is allemaal zeer goed en netjes verlopen. Ik ben heel tevreden.