Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Bron

Zeer fijne, persoonlijk begeleiding bij het samenstellen van de keuken. Er werd heel goed meegedacht.
Keurige aflevering en montage.
We zijn heel tevreden, prachtige keuken.

Sander Buylinckx

Net en goed materiaal geleverd, goed advies gehad.
Eigen input en kennis van adviseur was matig en bij een probleem met levering verloopt contact maar moeizaam en sta je als klant machteloos.

Afspraken nakomen en eerlijk en open communiceren

P. Weeland

Mooie keukens en goede service top zaak in Zaandam

Escalante

Goed geholpen. Tevreden met onze keus om bij Grando Rotterdam onze badkamer te kopen. De aannemer (Reon) een regelrechte topper!

Inge Verheijen

Zeer goede ervaring bij Grando Zevenbergen. Showroom werd op dat moment volop verbouwd, dus daar maar beperkt ideeen op kunnen doen. Maar wisten wat we wilden en konden daardoor al snel tot een... Zeer goede ervaring bij Grando Zevenbergen. Showroom werd op dat moment volop verbouwd, dus daar maar beperkt ideeen op kunnen doen. Maar wisten wat we wilden en konden daardoor al snel tot een mooi ontwerp kwamen. Adviseur Frank heeft ons goed geholpen. Geen opdringerig gedoe wat we in veel andere keukenzaken als zeer vervelend hadden ervaren. Afspraken werden goed nakomen. Monteurs die de keuken kwamen zetten waren zeer deskundig. Werkten erg netjes. Absoluut een aanrader voor een bezoekje als je op zoek ben naar een nieuwe keuken. Tip: maak wel een afspraak, want de adviseurs daar zijn erg druk bezet!

Adviseurs zijn erg druk bezet. Dus tussendoor even iets komen vragen is lastig. Die drukte is voor de zaak wel een goed teken, maar voor klanten kan dat soms misschien wel als vervelend ervaren... Adviseurs zijn erg druk bezet. Dus tussendoor even iets komen vragen is lastig. Die drukte is voor de zaak wel een goed teken, maar voor klanten kan dat soms misschien wel als vervelend ervaren worden. Wij hadden dat op een gegeven moment wel in de gaten dus dan hou je daar rekening mee wat geen probleem was voor ons.

A. Rodjan

Zeer professionele adviseur, efficiente monteur en geweldige afwerking van de gehele keuken. Zeker een aanrader!

Jack Meima

Goede professionele en vriendelijke service van Johan. Niet opdringerig. Soms iets te veel zijn Eigen idee, maar absoluut niet drammerig. Luistert naar de klant en heft echt hart voor de keukens en... Goede professionele en vriendelijke service van Johan. Niet opdringerig. Soms iets te veel zijn Eigen idee, maar absoluut niet drammerig. Luistert naar de klant en heft echt hart voor de keukens en klanten!

B. van de Werf

Wij wilden een badkamer kopen voor onze nieuwbouwwoning. Tijdens het maken van de koopovereenkomst is gezegd dat alles mogelijk was omdat de badkamer casco geleverd werd. Er is een bedrag... Wij wilden een badkamer kopen voor onze nieuwbouwwoning. Tijdens het maken van de koopovereenkomst is gezegd dat alles mogelijk was omdat de badkamer casco geleverd werd. Er is een bedrag afgesproken inclusief meerwerk en omleggen van leidingen. Dit zou ervoor moeten zorgen dat er geen rekening achteraf meer komt. Een halve maand voor de oplevering van onze nieuwbouwwoning werd aangegeven door Grando dat het plaatsen van een bad in onze badkamer volgens Grando nooit mogelijk is (en zal zijn). Doordat dit zo laat pas werd aangegeven, waren er geen andere opties meer voor ons. Uiteindelijk bleek het toch wel mogelijk te zijn om een bad te plaatsen. Alleen (i.v.m. meerwerk) wel voor €700 meer dan het bedrag dat overeengekomen is. (Terwijl op de overeenkomst stond dat het bedrag inclusief meerwerk en inclusief het omleggen van leidingen is). De verkooppraatjes zijn prima, maar controleer voordat je met Grando in zee gaat goed of datgene wat ze in de overeenkomst hebben gezet, ook te realiseren is. Houd hierbij rekening dat Grando weinig initiatief neemt om zijn klanten op de hoogte te houden. (Inmiddels hebben wij een mooie badkamer bij een ander bedrijf. €1000 goedkoper en geen enkele belemmeringen tijdens het plaatsen van de badkamer).

J.M. van Holstein

Wij hadden geen zin in een heel avontuur door keukenland Nederland. Dus gewoon naar de plaatselijke vestiging van GRANDO in Naaldwijk gegaan. Ik wilde ook maar naar een bedrijf! Zeer vriendelijk... Wij hadden geen zin in een heel avontuur door keukenland Nederland. Dus gewoon naar de plaatselijke vestiging van GRANDO in Naaldwijk gegaan. Ik wilde ook maar naar een bedrijf! Zeer vriendelijk ontvangen door Gaby, een spontane, jonge meid met kennis van keukens! Na twee gesprekken waren we eruit en deden we zaken. Gaby dacht in alles mee en gaf goede adviezen. Daarbij hield ze rekening met ons te besteden budget. Ze kwam zelf thuis alles inmeten. De levering van de keuken was keurig op tijd en alles was aanwezig. Door de zeer professionele monteur Kostas werd de keuken zeer vakkundig gebouwd. Hij was niet snel tevreden en dat is aan het eindresultaat te zien. Het ziet er geweldig uit! Kortom bespaar je een hele reis door het land en ga gewoon naar Grando Keukens Naaldwijk.