Prima uitleg in de showroom er wordt tijd voor je genomen en er wordt echt goed meegedacht over de opstelling. We hebben veel dingen anders gedaan dan waar we zelf aan dachten en zijn daar echt heel...
Reactie Grando.nl:
Leuk om te lezen dat u enthousiast bent over de vestiging in Utrecht. We zullen uw complimenten doorgeven. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
De aankoop en plaatsing van onze badkamer is voorspoedig verlopen. De verkoper wist onze wensen goed te vertalen naar een badkamer. De plaatsing is geheel verlopen zoals gewenst. De monteurs waren...
Reactie Grando.nl:
Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van verbeterpunten. We zullen dit doorgeven, zodat ze hier aan kunnen werken.
Prima geadviseerd . Prettige monteur en stucadoor. Kortom, ik ben heel erg tevreden !
Reactie Grando.nl:
Goed om te lezen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Super blij met onze badkamer via Grando Utrecht! In het echt nog mooier geworden dan verwacht. Bedankt voor het meedenken, de flexibiliteit en de prima installatie.
Reactie Grando.nl:
Goed om te horen! Bedankt voor het delen van uw reactie, we zullen de vestiging op de hoogte brengen.
Wij hebben een zeer positieve ervaring met Grando, 2x een keuken gekocht en ze zijn echt super met service, als er iets opgelost moet worden. Er staan leuke verkoper(sters) in de winkel, die je met...
Reactie Grando.nl:
Wat leuk om te lezen! Bedankt voor het schrijven en delen van uw ervaring. en 5 sterren tellen wij gewoon als 10 hoor;) heel erg bedankt!
Super tevreden zijn wij met ons nieuwe toilet. De monteur heeft goed meegedacht hoe we het toilet moesten plaatsen zodat de achterkant precies aansluit op de houten deurpost.
Reactie Grando.nl:
Fijn om te horen. Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Zeer goede ervaring, wij zijn geholpen door een adviseur ipv zoals iedereen die kent 'de verkoper'. Graag wil ik Peter bedanken die bij ons de keuken heeft geplaatst, vakwerk!
Reactie Grando.nl:
Fijn dat u een positieve ervaring heeft en onze adviseur echt als een adviseur ziet. Hier staan we als Grando ook voor. Bedankt voor het delen van uw ervaring!
We hebben heel vriendelijk en deskundig advies gekregen. De verkoper luisterde goed naar onze wensen en alle opties werden duidelijk uitgelegd en getoond. Ik ben heel tevreden over de service van...
Reactie Grando.nl:
Fijn om te horen. We zullen uw reactie doorsturen naar de vestiging in Utrecht. Erg bedankt dat u uw ervaring hier heeft gedeeld.
Mooie keukens, kwalitatief goede materialen en excellente service.
Hooguit dat het keuzeaanbod van greepjes ( knopjes ) te groot is.
Reactie Grando.nl:
Bedankt voor het delen van uw ervaring, we zullen uw compliment doorsturen naar onze vestiging in Utrecht!