Ik heb mijn badkamer april 2015 besteld bij Grando in Utrecht. De badkamer kostte in totaal inclusief het extra toilet beneden 16000 euro dus dan verwacht je ook wel wat. Maar het is echt mooi...Ik heb mijn badkamer april 2015 besteld bij Grando in Utrecht. De badkamer kostte in totaal inclusief het extra toilet beneden 16000 euro dus dan verwacht je ook wel wat. Maar het is echt mooi geworden. Zoals anderen ook al melden duurde het een tijd voordat alles binnen was en het installeren duurde ook 3 weken ipv 2 maar het resultaat is erg mooi.
De stang van de "Dream Shower Douche" was ook bij ons in eerste instantie stuk maar direct vervangen. Inmiddels is de termostaatkraan stuk (knop voor de temperatuur draait niet meer) en de vloerverwarming geeft een F1 error (kan niet meten). Vandaag gemeld bij Grando er wordt een nieuwe kraan besteld. Tot op heden dus ook tevreden met de service. De kwaliteit van de "dream shower doucheset" is echter afwachten want er staan hier al meer klachten over. Als er nog specifieke vragen zijn dan hoor ik dat graag.
Jan
In een woord: afschuwelijk
Erwin Gierman
Grando heeft bij mij de afgelopen twee weken een nieuwe badkamer en twee afzonderlijke toiletten geinstalleerd. De ervaring was positief. Ik was erg bang voor rommel en rotzooi van de werkmannen,...Grando heeft bij mij de afgelopen twee weken een nieuwe badkamer en twee afzonderlijke toiletten geinstalleerd. De ervaring was positief. Ik was erg bang voor rommel en rotzooi van de werkmannen, maar zij hielden het werkgebied en huis zo schoon mogelijk. Het overleg met hen was zeer constructief en daardoor erg prettig. Ze waren ook nog eens een aantal dagen eerder klaar dan ik had verwacht. En ik ben zeer blij met mn nieuwe badkamer en toiletten, echt een aanwinst voor mijn huis!
Verdeijen
Mijn ervaringen zijn goed, heb een mooie badkamer besteld en is inmiddels geplaatst. Ben er erg tevreden mee. Iets langer geduurd. 3 weken ipv 2 weken zoals mij was verteld. Maar had problemen met...Mijn ervaringen zijn goed, heb een mooie badkamer besteld en is inmiddels geplaatst. Ben er erg tevreden mee. Iets langer geduurd. 3 weken ipv 2 weken zoals mij was verteld. Maar had problemen met een muur die maar niet droog werd. Dus te verklaren. Kortom, meer dan tevreden.
Soons
Komen afspraken niet na. betalingen altijd vooraf 100% zonder dat er iets gebeurt is. zijn niet betrokken bij de klant die erg veel geld uitgeeft. Schuld van fouten worden altijd...Komen afspraken niet na. betalingen altijd vooraf 100% zonder dat er iets gebeurt is. zijn niet betrokken bij de klant die erg veel geld uitgeeft. Schuld van fouten worden altijd bij klant gelegd Er heeft geen oplevering plaats gevonden Hopelijk wordt dit geplaatst zodat niet alleen de 4ven 5 sterren getoond worden
De Boer
Vanmiddag bezochten wij Grando in Enschede. Onze verwachtingen waren hoog gespannen. Uit de reviews werd het advies immers hoog geprezen. Wij wilden informatie over refit van onze bestaande keuken...Vanmiddag bezochten wij Grando in Enschede. Onze verwachtingen waren hoog gespannen. Uit de reviews werd het advies immers hoog geprezen. Wij wilden informatie over refit van onze bestaande keuken eventueel uitwijken naar een hele nieuwe. De "eigen" ondernemer bleek weinig toeschietelijk en niet oplossing gericht. Teleurgesteld verlieten wij Grando.keukens. Onze refit c.q. Nieuwe keuken zal in ieder geval zeker niet door Grando worden geleverd. Ondernemer let op uw klant, U hebt hem nodig!
Verbogt
Toen de badkamer spullen geleverd werden waren er wat problemen met het boven brengen van de tegels.dit werd goed opgelost door de filiaalmanager.ook het contact met degene die de klus zou doen was...Toen de badkamer spullen geleverd werden waren er wat problemen met het boven brengen van de tegels.dit werd goed opgelost door de filiaalmanager.ook het contact met degene die de klus zou doen was goed wij gingen op vakantie en reno begon met de badkamerrenovatie.toen wij terugkwamen was alles naar zeer grote tevredenheid gedaan .alles was perfect opgeleverd en reno kwam ook nog ff langs om te kijken of wij tevreden waren. Ditwaren wij zeer en bedanken grando voor de goede service en kwaliteit die zij geleverd hebben
Jolanda Hurrelbrinck
In november mijn keuken gekocht bij Grando keukens in Naaldwijk. Leuk geholpen en op allerlei vlakken werd er mee gedacht. Eind januari werd mijn keuken geplaatst maar helaas gingen er...In november mijn keuken gekocht bij Grando keukens in Naaldwijk. Leuk geholpen en op allerlei vlakken werd er mee gedacht. Eind januari werd mijn keuken geplaatst maar helaas gingen er daarna een aantal dingen fout waardoor het proces allemaal wat langer duurden. Het contact met Johan van Grando keukens was goed en alles is uiteindelijk keurig netjes opgelost. Fijn dat ik nu kan genieten van mijn keuken en ben dus zeer tevreden hoe alles is opgepakt.
R.J.M. van Rooijen
Na een aanvankelijke opeenstapeling van misverstanden en onaangename communicatie met een inmiddels vertrokken verkoopster, zijn badkamer en toiletruimte omgetoverd tot een oase van rust en...Na een aanvankelijke opeenstapeling van misverstanden en onaangename communicatie met een inmiddels vertrokken verkoopster, zijn badkamer en toiletruimte omgetoverd tot een oase van rust en ontspanning . Dit is mede te danken aan de goede technische begeleiding door de aannemer en zijn team die over veel technische kennis van zaken beschikken waardoor fouten en oneffenheden op deskundige wijze zijn voorkomen. Klasse werk. Ik ben er heel blij mee!!
Familie Guney
Wij hebben hier een badkamer gekocht en laten installeren door de aannemer van Grando ...Alles is op tijd en goed verlopen ..de badkamer ziet er prachtig uit ...we hebben achteraf nog het plan...Wij hebben hier een badkamer gekocht en laten installeren door de aannemer van Grando ...Alles is op tijd en goed verlopen ..de badkamer ziet er prachtig uit ...we hebben achteraf nog het plan gewijzig en de extra benodigde materialen gratis gekregen...Gelukkig hebben wij geen problemen gehad ...Zeer tevreden over de aankoop...Over 2 jaar is onze keuken aan vervanging toe ..wij zullen dan weer met Murat aan tafel zitten .