Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Annemiek

Heel tevreden over Grando en medewerkers. Ik ben een paar keer terug geweest en werd steeds vriendelijk en geduldig te woord gestaan.

G.Nijman

Bar en bar slecht

Reactie Grando.nl:

Beste heer/mevrouw Nijman,
Kunt u uw ervaring/reactie onderbouwen? We willen u graag helpen.
Beste heer/mevrouw Nijman,
Kunt u uw ervaring/reactie onderbouwen? We willen u graag helpen.
Kunt u uw gegevens toesturen naar service@grandoretail.nl? Dan pakken wij dit via het hoofdkantoor op en kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

mathe moons

Over het resultaat zijn wij erg tevreden; badkamers blijven wel prijzig maar ja
Over het resultaat zijn wij erg tevreden; badkamers blijven wel prijzig maar ja
Over Frits Kooijman zijn wij heel erg tevreden, uitstekend gewerkt snel zorgvuldig, netjes en prima overleg gevoerd tijdens het werk.
Twee zaken: door jullie is gevraagd een flinke aanbetaling te doen voordat materiaal werd besteld
Volgens mij is het beter een meer redelijke fasering van betaling af te spreken;
ik wil niet betalen voor zaken die nog niet geleverd zijn

2. er waren veel vloertegels over; komt daar nog een creditnota van??

verder prima tevreden.

mathé moons

M de Reus

Badkamer gekocht met goede en deskundige advisering. Ook werden goede ideeën aangedragen. Mooie en goede kwaliteit van de materialen. Werkelijk perfect gemonteerd. Tijdens de montage werden we ook... Badkamer gekocht met goede en deskundige advisering. Ook werden goede ideeën aangedragen. Mooie en goede kwaliteit van de materialen. Werkelijk perfect gemonteerd. Tijdens de montage werden we ook Geraadpleegd over onze wensen en konden we zaken aanpassen.We kunnen gaan genieten van de voor ons perfecte badkamer.

Huinink

Prima geholpen in showroom en meedenken over oplossingen. Thuis goed advies gehad. Werkzaamheden netjes en vlot uitgevoerd

A.Baas

Onze ervaring is goed. goed advies en een prima istallatie

Miranda van Doorn

Goed begeleid mooie tekening goed gedetailleerd

Schouten

Prachtige keuken. Het is precies zoals we hadden gedacht.

d.a.debuijzer

(Bewerkt)

Na tweede bezoek monteur alles tot volle tevredenheid aangebracht.
DAB