Bij bezoek aan de showroom gelijk een goed gevoel over de prefecte presentatie en plezierige benadering door het personeel.
Ruud van Eijk
Een prettige ontvangst. Uitgebreide informatie en rondleiding langs alle verschillende keukens en apparatuur. Goede kennis van zaken. Eerste offerte gaf al een duidelijk beeld van de werkelijke...Een prettige ontvangst. Uitgebreide informatie en rondleiding langs alle verschillende keukens en apparatuur. Goede kennis van zaken. Eerste offerte gaf al een duidelijk beeld van de werkelijke kosten en mogelijkheden. Visite aan huis bevestigde dit . Ook de samenwerking met de monteur was prima. De gemaakte afspraken zijn steeds nagekomen. Er moet nog wel een frontje worden vervangen vanwege een beschadiging.Kortom wij zijn een tevreden klant.
Tim Palm
Prettige verkoper, ruime keus, goed meedenken, afspraken nagekomen, zeer vriendelijke medewerker die de keuken geplaatst heeft. (jos)
Rick Gerritsen
2e keer een keuken gekocht bij Grando , en 2 keer super goed geregeld alles.
H Slier
Toelichting/uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen...Toelichting/uitleg tijdens verkoopgesprek was prima. De installateurs hebben netjes en goed werk geleverd bij de plaatsing en latere werkzaamheden. Contact met kantoor ivm wat aanvullende vragen was soms wat lastig (bv een gespecificeerde bon bleek na aankoop niet mogelijk/uit systeem produceerbaar)
tamminga
We werden goed geholpen,zeer klantvriendelijk,
Laport
Goede ervaring. In het verleden ook al eens bij Grando geweest. Ook,toen goed geholpen.
Nooij
Grando heeft een prachtig ontwerp gemaakt van onze keuken. Montage ging perfect en uiteraard zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe keuken!
J. Kerkhoven
Een prettige verkoopster die mee hielp met denken. Ze nam de tijd voor ons.