Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

V d Linde

Het is jammer dat bij de aankoop van onze badkamer geen uitleg is gegeven over de kwaliteit van de verschillende producten zodat je een goede afweging kan maken voor wat je wil kopen. Pas achteraf... Het is jammer dat bij de aankoop van onze badkamer geen uitleg is gegeven over de kwaliteit van de verschillende producten zodat je een goede afweging kan maken voor wat je wil kopen. Pas achteraf werd duidelijk dat onze douchekraan en het wc blok van geen geweldige kwaliteit zijn. Door een prijs te bepalen voor alles en niet de onderdelen apart heb je eigenlijk geen inzicht in het feit of je te veel betaald hebt of dat er een goede prijs is bepaald.
Fam Vd Linde
Landsmeer

A

Eerste instantie niet mijn keuken getekend, op een latere afspraak is er wel naar mijn wensen geluisterd en gehandeld.

J. Quak-Koutstaal

Uitstekend en minder uitstekend

Fam. Van Bokhorst

Goed voorgelicht en goede service

De rot

Geweldige service ook met vragen als je zelf plaats

P.B. Kurpershoek

Alleen apparatuur gekocht en deze zijn door een derde geplaatst. Deze laatste moest wel contant betaald worden met factuur. Verder prima geregeld. .

Patrick Goossens

Gewoon goed!

Kristel Feldman

Slecht. slechte communicatie, vooraf zaken beloofd die niet zijn nagekomen en totaal geen idee van klanttevredenheid

Reactie Grando.nl:

Beste Kristel,
Bedankt voor uw review. We zijn altijd blij met een terugkoppeling. Ook als deze niet positief is. Met uw feedback kunnen we de service verbeteren bij het filiaal in Rotterdam....
Beste Kristel,
We vinden het erg vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Stelt u het op prijs als we telefonisch contact met u opnemen? We horen graag uw verhaal, zodat we hier op kunnen reageren. Alvast erg bedankt.

Suzie

We voelden ons ingepakt

Jaap Osseweijer

Wij zijn vriendelijk ontvangen. Ook hebben wij goede informatie mee gekregen van Claudia waardoor wij super enthousiast waren geworden en het ook met de prijs eens waren. Wat wij wel vinden dat... Wij zijn vriendelijk ontvangen. Ook hebben wij goede informatie mee gekregen van Claudia waardoor wij super enthousiast waren geworden en het ook met de prijs eens waren. Wat wij wel vinden dat er beter kan, is de communicatie voor de levering van de spullen. Er waren wat onderdelen niet bij waarvan we later te horen kregen dat deze niet kon worden ingebouwd in onze badkamer en hier niet met ons van te voren was over gecommuniceerd.