Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

Piet-Jeanne den Ridder

Iedereen denkt mee om het zo mooi mogelijk en betaalbaar te maken

R. Sukul

Wij hebben een keuken gekocht , bij Grando in Zevenbergen.
Het beval ons erg goed.
Wij hebben een keuken gekocht , bij Grando in Zevenbergen.
Het beval ons erg goed.
Klant vriendelijk zeer goed, behulpzaam goed, kan altijd met vragen bij hun komen en wordt dan opgelost. Wij zijn blij dat wij bij Grando terecht zijn gekomen.

Ine van den broek

Goede Service. En prima opgelost. Wel heb ik gevraagd om 3koelkastdoppen maar nog niets ontvangen,jammer.

Groen

De enige zaak waar we zonder verkooptrucs te woord werden gestaan. Zonder enige druk hebben we een mooi keuken uitgekozen. Deze is professioneel opgemeten en daarna zonder problemen geplaatst. Te... De enige zaak waar we zonder verkooptrucs te woord werden gestaan. Zonder enige druk hebben we een mooi keuken uitgekozen. Deze is professioneel opgemeten en daarna zonder problemen geplaatst. Te allen tijde zijn we vriendelijk geholpen en is er een goede service verleend.

R.G. van Versendaal

Aanschaf diverse keuken- en badkamerapparatuur gedurende de laatste jaren.

Haalboom

Super ontwerp, super levering en super montage. Ontzettend blij mee!!!

E. de Bruyn

Ik ben goed geholpen door de verkoper, hij had prima ideeen om de keuken naar mijn smaak aan te pakken.
De levering van de keuken was op tijd, helaas waren niet alle onderdelen meegekomen. De monteur is een prettige man die goed werk levert. De monteur heeft zelf een paar dagen later het aanrecht opgehaald bij de fabriek omdat er iets mis was met de levering. Een dag later is een 2e onderdeel (de inductieplaat) alsnog geleverd. Helaas mist er na 3 weken nog steeds de vensterbank.

Tevreden keukenkoper

Prima ervaring, duidelijke uitleg en de eigenaar die volledig de tijd voor je neemt. We kwamen de eerste keer zonder afspraak binnen en gingen pas na 6 uur weg. Hij bleef samen met ons kijken naar... Prima ervaring, duidelijke uitleg en de eigenaar die volledig de tijd voor je neemt. We kwamen de eerste keer zonder afspraak binnen en gingen pas na 6 uur weg. Hij bleef samen met ons kijken naar alle mogelijkheden en luisterde naar onze wensen. Echt top!

B.P. de Vries

De samenwerking met het team heeft geleid tot een keuken waar het plezierig is om in te zitten en te werken