Offerte
Indruk showroom
Service en garantie
Ontwerp

A. Adema

We hebben zeer positieve ervaringen, zijn altijd prima geholpen.

M. Reijnders

Veel kennis van zaken, denken mee, uitstekende service, vriendelijk, hebben geduld,

Mary de Boer-ter Wolbeek

Wij wilden bij onze bestaande keuken (ook besteld via Grando) een extra keukenblok laten plaatsen. Wij zijn niet tevreden hoe wij geholpen zijn in de winkel. Verschillende keren geweest, maar het... Wij wilden bij onze bestaande keuken (ook besteld via Grando) een extra keukenblok laten plaatsen. Wij zijn niet tevreden hoe wij geholpen zijn in de winkel. Verschillende keren geweest, maar het bleek dat niet iedereen even goed met computersysteem om kon gaan om zo'n offerte te maken waardoor wij een aantal maal (te) lang bezig zijn geweest. Toen wij in de winkel kwamen om de offerte definitief te maken was er 1 medewerker aanwezig. Toen ik vroeg of mijn offerte definitief gemaakt kon worden naar een order werd duidelijk gemaakt dat hij wel alleen was en dat tijd mogelijk beperkt was omdat er klanten binnen konden komen.......wat de vraag opriep: wat was ik op dat moment dan....? niet eens een potientele klant maar een klant die een bestelling wilde doen.
Als wij niet afhankelijk waren geweest omdat onze keuken al eerder bij Grando was besteld en wij uiteraard hetzelfde wilde bestellen, hadden wij geen bestelling geplaatst.....
Gelukkig verliep de bezorging en montage zonder problemen

Reactie Grando.nl:

Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen, maar fijn dat u dit aangeeft. We zullen uw ervaring met de vestiging delen, zodat zij hierin kunnen verbeteren.... Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen, maar fijn dat u dit aangeeft. We zullen uw ervaring met de vestiging delen, zodat zij hierin kunnen verbeteren. Fijn om te horen dat montage en bezorging zonder problemen zijn verlopen.

w.brommer

Super, we werden goed geholpen en alles was goed geregeld, ook de installatie

Reactie Grando.nl:

Fijn om te horen, we zullen de complimenten overbrengen naar onze vestiging in Epe. Bedankt voor het delen van uw ervaring!

van der Woude

Finally I got a nice kitchen, after a lot of patience and work!.....After sales care needs improving

Reactie Grando.nl:

Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te lezen dat uiteindelijk alles goed is opgelost. We zullen uw ervaring doorsturen naar onze vestiging in Hoofddorp, zodat ze de verbeterpunten... Bedankt voor het delen van uw ervaring en fijn om te lezen dat uiteindelijk alles goed is opgelost. We zullen uw ervaring doorsturen naar onze vestiging in Hoofddorp, zodat ze de verbeterpunten kunnen oppakken. We wensen u erg veel plezier met uw nieuwe keuken.

Ron en Christelle

In 2015 hebben we een onze keuken bij Grando Naaldwijk gekocht. Na een paar andere keukenzaken in de buurt te hebben bezocht kregen we direct het goede gevoel bij Johan. Zijn technische achtergrond... In 2015 hebben we een onze keuken bij Grando Naaldwijk gekocht. Na een paar andere keukenzaken in de buurt te hebben bezocht kregen we direct het goede gevoel bij Johan. Zijn technische achtergrond (keukenmonteur geweest) hielp veel tijdens de gesprekken. Een paar keer zijn we op gesprek geweest om onze droomkeuken te realiseren. Natuurlijk niet over 1 nacht ijs en dan realiseren dat je ook andere mogelijkheden wil onderzoeken of laten tekenen door Johan. Ook werden we goed geholpen in het bepalen van de kleuren van het geheel. Zo Gaby gaf ons de kleurstalen mee naar huis om zo de juiste te kiezen.

De plaatsing is super gegaan door Werner en zijn collega. Erg nauwe planning aan onze kant want de muurverf was nog niet opgedroogd en de keuken werd al in elkaar gezet in de woonkamer :). Fantastisch resultaat na 2 dagen plaatsen. Helaas ging er ook iets mis tijdens het plaatsen. Zo spatte er tijdens het inkorten van de RVS schacht van de afzuigkap een slijpschijf uit elkaar en ging de schacht krom. Werner en Johan regelden dit keurig en na een paar weken werd er een nieuwe geplaatst.

Wij willen Johan en Werner en natuurlijk het team Grando Naaldwijk bedanken voor het realiseren van de keuken, de droomkeuken, de ontmoetingsplek van ons huis (met een eigen losstaande prullenbak! ).

Ron en Christelle

Reactie Grando.nl:

Wat leuk fijn om te lezen dat alles zo goed is gegaan. We zullen de complimenten doorgeven aan onze vestiging in Naaldwijk. Erg bedankt voor het delen van uw ervaring!

Dennis Kosterman

Prima uitleg in de showroom er wordt tijd voor je genomen en er wordt echt goed meegedacht over de opstelling. We hebben veel dingen anders gedaan dan waar we zelf aan dachten en zijn daar echt heel... Prima uitleg in de showroom er wordt tijd voor je genomen en er wordt echt goed meegedacht over de opstelling. We hebben veel dingen anders gedaan dan waar we zelf aan dachten en zijn daar echt heel blij mee. Perfect advies dus en zo hoort het. Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst is zeer kundig en werkt erg netjes. Ook erg vriendelijk met humor en dat is wel leuk want hij loopt toch 2 dagen in je huis rond.

Reactie Grando.nl:

Leuk om te lezen dat u enthousiast bent over de vestiging in Utrecht. We zullen uw complimenten doorgeven. Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Jeffrey van Loo

De aankoop en plaatsing van onze badkamer is voorspoedig verlopen. De verkoper wist onze wensen goed te vertalen naar een badkamer. De plaatsing is geheel verlopen zoals gewenst. De monteurs waren... De aankoop en plaatsing van onze badkamer is voorspoedig verlopen. De verkoper wist onze wensen goed te vertalen naar een badkamer. De plaatsing is geheel verlopen zoals gewenst. De monteurs waren erg deskundig en vriendelijk en hebben de badkamer geplaatst zonder teveel overlast te bezorgen.

Reactie Grando.nl:

Bedankt voor het delen van uw ervaring en het geven van verbeterpunten. We zullen dit doorgeven, zodat ze hier aan kunnen werken.

Fam Gaillard

Omdat we voor onze nieuwbouwwoning op zoek waren naar een keuken en badkamer hebben we diverse leveranciers bezocht om onze wensen te bespreken. Onze badkamer is qua afmetingen niet zo groot, dus we... Omdat we voor onze nieuwbouwwoning op zoek waren naar een keuken en badkamer hebben we diverse leveranciers bezocht om onze wensen te bespreken. Onze badkamer is qua afmetingen niet zo groot, dus we kregen meerdere malen te horen dat onze wens om alle faciliteiten in te bouwen niet echt mogelijk was. We hadden ons hierbij eigenlijk al neergelegd tot we bij Grando Alexandrium een opstelling tegen kwamen die ons aansprak en ook aan onze wens leek te voldoen. vanwege de drukte daar zouden we gebeld worden om een afspraak in te plannen. Het belletje bleef uit en na zelf meerdere malen tevergeefs naar Grando Alexandrium te hebben gebeld besloten we om naar een andere vestiging te gaan van Grando die wellicht iets meer klantvriendelijkheid zou tonen.

Het werd Grando Hoogvliet waar we werden geholpen door Cindy. Vanaf het begin heeft Cindy ons uitstekend bediend en geluisterd naar al onze wensen. We hebben van te voren met Cindy besproken dat we absoluut niet in de welbekende onderhandeling / korting hier en korting daar situatie terecht wilde komen. Als Grando Hoogvliet een mooie prijs voor de badkamer en keuken zou neerleggen, dan zou Grando Hoogvliet simpelweg de opdracht krijgen om te leveren.

Na een aantal uren met elkaar te hebben gesproken zag ons plaatje er uit zoals we het graag wilde zien. Het blijft lastig om alle mogelijkheden en met name de details continu op het netvlies te houden (zeker als de leverdatum zo ver vooruit ligt), maar Cindy heeft uitstekend haar best gedaan en alles wat we wilden op papier gezet, zodat er geen misverstanden konden ontstaan. Uiteraard hebben we zelf ook nog notities gemaakt, want dat is wel zo verstandig volgens ons. We hebben eerder een vrij negatieve ervaring beleefd bij de aanschaf van onze vorige keuken (andere leverancier), dus we zaten er nu veel meer bovenop dan destijds. Op alle vragen die we hadden (ook achteraf per mail / telefoon) werd snel een reactie gegeven. Alle (bouw)tekeningen werden door haar collega Maurice snel en keurig op tijd aangeleverd, wat heeft geleid tot het feit dat alles voorspoedig is verlopen.

De monteurs die Grando gestuurd heeft waren eveneens top! Gerrit was de voorman en die heeft alles met zijn partner tot in de puntjes en heel secuur geinstalleerd. We kunnen eerlijk gezegd alleen maar onze welgemeende duim opsteken over de oplevering en montage.

Na de oplevering constateerden we dat een aantal onderdelen (keukenblad was het voornaamste) niet goed geleverd was. Maurice en Cindy van Grando hebben direct actie ondernomen en gezorgd dat binnen afzienbare tijd alle zaken op orde kwamen. We zijn Grando Hoogvliet in de personen van Cindy, Maurice en de monteurs onder leiding van Gerrit dan ook dankbaar voor het werk dat ze geleverd hebben. We zijn zeer blij met het resultaat!

Reactie Grando.nl:

Fijn om te lezen en bedankt voor het delen van uw uitgebreide ervaring. We zullen de complimenten ook zeker doorgeven aan Cindy, Maurice en Gerrit. Heel veel plezier met uw nieuwe keuken én badkamer!

E.L. De Vries

Prima geadviseerd . Prettige monteur en stucadoor. Kortom, ik ben heel erg tevreden !

Reactie Grando.nl:

Goed om te lezen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.