Wij hebben zeer prettig samen gewerkt met Grando Hoogvliet waar wij twee badkamers en een keukenblad met pitt cooking hebben gekocht. Verkoper Maurice Strijp heeft ons zeer goed geholpen en kwam...Wij hebben zeer prettig samen gewerkt met Grando Hoogvliet waar wij twee badkamers en een keukenblad met pitt cooking hebben gekocht. Verkoper Maurice Strijp heeft ons zeer goed geholpen en kwam met leuke ideeën en ontwerpen voor de badkamer.
Veerman
Ik ben goed geholpen en de verkoper dacht met me mee de service is goed
Druijff
Erg goed
Annet te Lindert
Goed geholpen in een mooie showroom. Voldoende keuze en bruikbare adviezen gekregen.
Eefje Wassenaar
Prima service en mooie materialen
paul vrugt
Goede service en goede producten. Wij zijn zeer tevreden met onze badkamer!
Linda van Veenendaal
Wij zijn zeer tevreden met de door Grando geleverde materialen. Onze nieuwe badkamer straalt kwaliteit en klasse uit.
rene schuurbiers
Goede ervaring tijdens alle trajecten
Lin Zu
Grando is een aanrader! Goed advies bij indeling van de keuken en er wordt rekening gehouden met het budget van de klant. In andere keukenwinkels werd ik niet opgemerkt door verkopers...Grando is een aanrader! Goed advies bij indeling van de keuken en er wordt rekening gehouden met het budget van de klant. In andere keukenwinkels werd ik niet opgemerkt door verkopers of had het idee niet het voordeligste advies te krijgen. Alles bij plaatsen soepel verlopen. Grando Klusjesman dacht goed mee in oplossingen Bij levering een klein deukje in één van de kastjes. Deze is netjes vervangen. Heel blij met mijn nieuwe keuken!!!!
Peter Versteeg
Wij zijn zeer tevreden over hoe wij in de winkel zijn geholpen tijdens het uit zoeken van de keuken.