Vriendelijk, Meedenken, vertrouwen en een mooie, praktische keuken!
Verschrikkelijk bedrijf. Koop hier geen keuken. Houden zich niet aan hun woord. Proberen je te belazeren. Houden zich niet aan hun woord.
Goede service vooraf. Slechte service na afloop!!
H.J. Steenvoorden
Goede ontvangst/adviezen. Hebben per slot van rekening meer dan 5 uren in de zaak doorgebracht. Echter toen het zakelijke ter bespreking kwam werd er niet adequaat gereageerd en/of waren de...Goede ontvangst/adviezen. Hebben per slot van rekening meer dan 5 uren in de zaak doorgebracht. Echter toen het zakelijke ter bespreking kwam werd er niet adequaat gereageerd en/of waren de bevoegdheden niet aanwezig.
Goede begeleiding bij de keuze van de aankoop.
R.P.Landwier
Grando Alexandrium, een excellente service en prima kwaliteit
J.H. Braker
Goede service en vakmensen!
M. van Buuren
Vanwege de onervaren adviseur, en door niet aan onze wensen te voldoen en afspraken niet na te komen en veel te hoge offerte zijn wij afgehaakt.
de Jong
Service zeer goed tijdens werkzaamheden, steeds informatie gevraagd over verloop. Garantie weten we nog niet.
Vriendelijk ontvangen, goed en professioneel geholpen en met een tevreden gevoel een keuken besteld.