Een betrouwbaar adres met een vast klein team medewerkers. Door de samenwerking met Jeanb-Paul vd Wijst wordt een compleet product geleverd.
Top service!
Fam. van Riel
Wij zijn erg tevreden over onze nieuwe keuken.
Marcel
Altijd vriendelijk ontvangen bij Grando Tilburg, fijne persoonlijke benadering door Frans Kwakkenbos en collega's, tevens een flexibele planningsafdeling. In alles staat de klant(wens) centraal.
Hendriks
Werden netjes behandeld en het plaatsen van de keuken was ook oke.
Oving
Totaal project inclusief verbouwing en aanschaf nieuwe keuken uitgevoerd door Grando van der Wijst . Alle wensen besproken en in 3d ontwerp gevisualiseerd. Uitvoering volledig volgens verwachting en...Totaal project inclusief verbouwing en aanschaf nieuwe keuken uitgevoerd door Grando van der Wijst . Alle wensen besproken en in 3d ontwerp gevisualiseerd. Uitvoering volledig volgens verwachting en planning gerealiseerd.
van den Bosch
Reactiesnelheid en adviezen zijn goed. Ideeën mbt verhoudingen ruimte zijn ook goed. Service is ook prima.
Peter Stassen
Beter dan ik had durven te hopen
Michel en Diana
Grando Tilburg en Frans Kwakkenbos: een aanrader voor elke keukenkoper!