Klantenservice

Anja Van Horck

Goed en snel geleverd, mooi product.

Daan

Prima en snelle service. Ik had snel een tapijt nodig voor een evenement. Ik heb het telefonisch besteld en gevraagd of er de volgende dag geleverd kon worden. Mijn rol is direct ingepland bij de... Prima en snelle service. Ik had snel een tapijt nodig voor een evenement. Ik heb het telefonisch besteld en gevraagd of er de volgende dag geleverd kon worden. Mijn rol is direct ingepland bij de vervoerder (Verhoek) en de volgende dag geleverd. Ik vroeg de chauffeur of hij mij wilde helpen om de rol op de goede locatie te krijgen. Ondanks dat dit natuurlijk niet zijn taak is, vond hij dat geen probleem.

We werden vriendelijk en professioneel geholpen bij de fabriek. Ook de bezorger was vriendelijk en deskundig. Wanneer bleek dat we materialen misten werd dit meteen opgelost!

Ronald Toenders

Vakkundige uitleg en snelle levering met een zeer vriendelijke chauffeur..

I. Veulemans

Prima service. Snel antwoord op vragen via de mail. Bezorg datum afgesproken en die is prima nagekomen.

Jolanda Bouman

Een super bedrijf. Goede service. Goede levering. Dus helemaal toppie.

Martin de Graaff

Hoop gedoe gehad met de aflevering van het grastapijt. Levering wordt gedaan tot de voordeur, maar ik woon 6-hoog .

De leverancier / distributeur kwam niet verder dan op het...

De leverancier / distributeur kwam niet verder dan op het parkeerterrein achter het appartementen complex.

M.J. van Dijk

Top! Vriendelijke en correcte communicatie, afspraken die gemaakt worden worden nagekomen, ook als er onverwacht toch iets mis gaat. Dan wordt e.e.a. zeker en beslist in orde gemaakt.

Bij verschillende bedrijven het kunstgras stalenpakket aangevraagd. Hier bij Gj floors gelijk het beste gevoel bij. Na een keuze gemaakt te hebben gelijk een passende offerte gekregen per mail.... Bij verschillende bedrijven het kunstgras stalenpakket aangevraagd. Hier bij Gj floors gelijk het beste gevoel bij. Na een keuze gemaakt te hebben gelijk een passende offerte gekregen per mail. Vervolgens werd het kunstgras binnen 2 weken keurig netjes bij ons thuis gelegd. Zo waren wij vanaf de staalaanvraag tot aan het leggen van het kunstgras binnen 2 weken klaar. En klaar voor de zomer! Super service tegen een zeer goede prijs! Wij raden jullie zeker aan bij ons!!