Snelle reacties, zowel telefonisch als per mail. Zeer persoonlijke aanpak
Mijn ervaring met GJ Floors was zeer positief: ik had een goed contact met Dennis via e-mail en de levering naar België is vlot verlopen, zonder extra kosten. Het gratis stalenpakket was zeer...Mijn ervaring met GJ Floors was zeer positief: ik had een goed contact met Dennis via e-mail en de levering naar België is vlot verlopen, zonder extra kosten. Het gratis stalenpakket was zeer handig, zo kon ik het uitzicht en de kwaliteit van de verschillende producten goed vergelijken.
Veel keuze in diverse prijsklasses. Gemakkelijk te bestellen. Levering heeft wel wat voeten in de aarde. Er wordt door UPS geleverd en die blijken geen tijdblok van een paar uur. te hebben , maar...Veel keuze in diverse prijsklasses. Gemakkelijk te bestellen. Levering heeft wel wat voeten in de aarde. Er wordt door UPS geleverd en die blijken geen tijdblok van een paar uur. te hebben , maar leveren tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Voor een particulier niet te doen. Als je besteld adviseer ik daar afspraken over te maken.
Liesbeth Salfischberger
Kunstgras bestelling.
demul
Zeer goede service , geen opmerking
M.D. Polman
Vandaag is ons kunstgras gelegd in de tuin. Erg tevreden met het resultaat. Men is ook erg ontvankelijk voor vragen zowel persoonlijk als over de telefoon.
turno verzekeringen
Absoluut top service
Famke
Ik kreeg een heel vlot contact via mail wanneer ik informatie vroeg over een restant dat ik vond op de website. Een prijsvoorstel werd me ook snel opgemaakt met geheel vrijblijvend extra materialen...Ik kreeg een heel vlot contact via mail wanneer ik informatie vroeg over een restant dat ik vond op de website. Een prijsvoorstel werd me ook snel opgemaakt met geheel vrijblijvend extra materialen om het kunstgras zelf te plaatsen. Er werd via mail ook gesproken waarvoor het moest dienen (men raadde het type dat ik koos niet echt aan) en ik kreeg tips voor het plaatsen van het kunstgras. Bij het versturen van een betalingsbewijs (België-Nederland) werd mijn bestelling al direct doorgegeven, waardoor er een snelle levering was (tegen een héél scherpe prijs). Bedrijven uit België vragen meer geld als leveringskost...
De graef anja
Een hele goede communicatie ,correcte en super snelle levering , zo gezegd zo gedaan
H. de Caluwé
Wij zijn super tevreden snelle en correcte levering van de door ons bij jullie bestelde producten .