Klantenservice

Westerhuis Verhuur Twente

Goede partner in het leveren van tapijt voor diverse activiteiten.

Mooie prijs, super levering.

Ik heb een prachtige zwarte 'gras'mat gekocht, had een prettig telefonisch contact ( ik wilde weten of de mat dicht was zodat mijn voordeur onder het balkon droog zou blijven) waarbij ik zelfs te... Ik heb een prachtige zwarte 'gras'mat gekocht, had een prettig telefonisch contact ( ik wilde weten of de mat dicht was zodat mijn voordeur onder het balkon droog zou blijven) waarbij ik zelfs te horen kreeg dat ze de mat op maat konden snijden voor me.. service ten top. Anderhalve dag later ligt mijn balkon er prachtig bij.

touch of jules

Redelijk. alles liep goed tot de levering niet echt blijkt te zijn wat was besteld en dan begint de discussie ...

Reactie Grasexpert:

Wij hebben hetgeen geleverd wat is besteld. Dat de wens/gedachte qua kleur anders is dan geleverd en besteld kan natuurlijk een keer voorkomen. Mocht dit het geval zijn, dan proberen wij altijd mee... Wij hebben hetgeen geleverd wat is besteld. Dat de wens/gedachte qua kleur anders is dan geleverd en besteld kan natuurlijk een keer voorkomen. Mocht dit het geval zijn, dan proberen wij altijd mee te denken aan een passende oplossing. Met vriendelijke groet, GJ Floors

Etos de Regt

Erg prettig

Jp Protect België

Snelle service en correcte levering

Heliomare College Alkmaar

Ik ben erg tevreden over jullie service en klantvriendelijkheid. Meer omdat het een foutje van mijzelf is geweest en jullie het nogmaals naar mij toe zenden. Wil ik jullie vriendelijk bedanken

Marlike Uithoorn

Zeer snelle bezorging van de producten. Goed beschermd verpakt. Doe zo verder!

Herman van Gent

Kort maar krachtig ; Gewoon goed vandaar totaal beoordeling uitstekend