Klantenservice

Jessica S.

Goed contact en een snelle levering. Staaltjes opgestuurd, waardoor we toch voor een ander soort kunstgras hebben gekozen, het is netjes gelegd, snel gereageerd en alles geregeld per mail/telefoon.... Goed contact en een snelle levering. Staaltjes opgestuurd, waardoor we toch voor een ander soort kunstgras hebben gekozen, het is netjes gelegd, snel gereageerd en alles geregeld per mail/telefoon. Wij zijn zeer tevreden over het kunstgras en het legwerk van het kunstgras.

Prima, snelle service

Gailey Leseman

Tapijt besteld voor evenementenweek studentenvereniging.

Fijne ervaring. Goede kwaliteit

Van der Zanden

Na aanvraag stalen gelijk een telefoontje, hier kregen wij al advies over wat wel en niet te doen. Twee dagen later netjes telefoon of de stalen goed waren overgekomen. Na nogmaals een aantal vragen... Na aanvraag stalen gelijk een telefoontje, hier kregen wij al advies over wat wel en niet te doen. Twee dagen later netjes telefoon of de stalen goed waren overgekomen. Na nogmaals een aantal vragen gesteld te hebben het kunstgras besteld. Afgelopen weekend hebben we het al in de tuin gelegd en zijn er ontzettend blij mee! Bedankt voor de uitstekende service en vriendelijkheid!

Snel, professioneel en meewerkend

J&n management

Fantastisch..heel mooi bedrijf...heel berg klantvriendelijk...was zelf in mijn werkend leven(nu gepensioneerde)...CEO van een groot bedrijf...en weet heel goed te beoordelen wat goed en slecht is

Zeer correct.

Bernadet

Destijds keurig geleverd, en komt nu de garantie op de kwaliteit van het product ook na. Snelle en zeer klantvriendelijke service. Een aanrader!