Klantenservice

Wichert Witteveen

Heel goede aftersale service. door communicatie storing was geschil ontstaan. de snelle reactie en passende oplossing van GJfloors verdient een pluim.

C. van Dijk

Misschien had het ook in twee delen gekund ivm de grote van de rol op bij ons boven te krijgen, volgens mij kan je het gras makkelijk tegen elkaar schuiven?

Eurekaweekcommissie 2013

Ik zal het zeker doorgeven aan mijn opvolger!

van den Broek

Bijzonder mooie invulling van het kleurthema Fuchsia Roze.

P.Rood

Iedereen is enthousiast over het kunstgras en het type nature.

Martine Schoonjans.

Correcte afhandeling/levering

Robert en Katleen

Website ook vanuit België goed te vinden.

le Nobel

Naar onze smaak levert GJ Floors het meest realistische kunstgras tegen een heel redelijke prijs.
Daarnaast waren hun stalen minimaal 4 x zo groot dan stalen van andere bedrijven. En we hebben er heel wat aangevraagd! Daardoor konden we aan de hand van een staal veruit het beste onze keuze maken! Er zijn ook bedrijven die helemaal geen stalen leveren omdat dit geen goed beeld zou geven, maar met een staal op het formaat van GJ Floors is het echt heel goed te doen!

Chantal

Bestelling plaatsen ging enorm soepel, de site is heel duidelijk en tegelijkertijd erg uitnodigend