9.6/10

Anoniempje

Twee minuten nadat ik iets besteld had, wilde ik de bestelling annuleren, maar dit kon niet meer. Ik moest vervolgens uit eigen zak €7,50 betalen om het niet gewenste artikel terug te sturen. Ze... Twee minuten nadat ik iets besteld had, wilde ik de bestelling annuleren, maar dit kon niet meer. Ik moest vervolgens uit eigen zak €7,50 betalen om het niet gewenste artikel terug te sturen. Ze wilden hier niet aan bijdragen, dus nu ben ik €7,50 armer en heb ik geen artikel gekregen.

Daphne

Snelle levering, fijne website, leuke producten.

Marlies

Super leuke site! Om uren rond te struinen!

Snelle en nette bezorging.
Blij met jullie!

Daphne

Super leuke website en super service!

Leuk assortiment, heel goede service.

Sanne Rispens

mooie collectie!

ik had een kraamcadeau besteld en bij de notities een tekstje geschreven voor op het kaartje. Vaker gedaan en ging altijd goed (super mooi ingepakt ook!) alleen de laatste keer was de naam van de... ik had een kraamcadeau besteld en bij de notities een tekstje geschreven voor op het kaartje. Vaker gedaan en ging altijd goed (super mooi ingepakt ook!) alleen de laatste keer was de naam van de baby verkeerd geschreven en stond er 'hoera een meisje' op de kaart terwijl het een jongetje was (en ik dat ook nergens had aangegeven). Ouders vonden het hilarisch maar toch een beetje jammer :-)

Marieke

Leuk assortiment! Snelle bezorging!

Wolters

Grasonderjevoeten

maar één ding nodig, besteld en correct en snel geleverd.

alles ging helemaal goed

Gerdien Dekker