9.6/10

EB

Goed, wel jammer dat het pakje te lang onderweg was. ik was al verhuisd toen het aankwam en dat wat vervelend. Als je belooft dat iets dezelfde dag verzonden wordt, en het pas na negen dagen... Goed, wel jammer dat het pakje te lang onderweg was. ik was al verhuisd toen het aankwam en dat wat vervelend. Als je belooft dat iets dezelfde dag verzonden wordt, en het pas na negen dagen aankomt, is dat misleidend. Het zou eerlijker zijn om daar eerlijk over te communiceren.

Fijn dat er direct wordt geantwoord op mails, al vond ik dat er weinig begrip was voor mijn opmerking over de lange levertijd.

levertijd vermelden

Mariska Overeem

Goede communicatie per mail! Ze beantwoorden je mail altijd netjes op wat voor tijd dan ook! Zeer klantvriendelijk en meedekend!

angela propsma

Goede site en snelle levering

goede site

zou leuk zijn de eerste keer 10% te geven wat veel bedrijven doen als je je emailadres geeft.

AdeK

Geweldig!

Zeer snelle levering, leuke spullen en alles netjes verzorgd.

Ieteke

Super fijn dat het zo snel in huis is!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Op de site vermelden of iets definitief is uitverkocht of wanneer iets weer verwacht wordt.

Irene

Al meerdere keren besteld. Fijne producten, snelle levering en super service!

Korteweg

Snel geleverd

Ik had in de opmerkingen neergezet of het leuk ingepakt kon worden (want dat werd aangeboden) en vervolgens krijg je het binnen NIET ingepakt.. jammer. Bied het dan niet aan..

Saskia Klinkenberg

Super!

Snelle levering en alles netjes verpakt.

Geleijns

Helemaal top! Super service.

Hele snelle verzending.

Geen.

Maan

Fijn assortiment

Heel fijn assortiment en snelle levering