9.6/10

Renee Van der Hulle

Ik heb geen commentaar op het bedrijf. Maar wel een vraag over het product. Ik kocht de Plantoys Houten Werkbank, art nr 4005541. Mijn kleinzoon timmert er op los, maar de houten opzetplaat waar je... Ik heb geen commentaar op het bedrijf. Maar wel een vraag over het product. Ik kocht de Plantoys Houten Werkbank, art nr 4005541. Mijn kleinzoon timmert er op los, maar de houten opzetplaat waar je schroeven in kunt doen staat er niet stevig op. Deze wiebelt. Kennelijk is dat de bedoeling, maar ik vind het vreemd. Graag uw reactie. Tel 0653149888.

Het product werd keurig geleverd.

Zeer positief!

Bekers besteld en slabbers de bekers vielen me tegen omdat ze zo ontzettend klein zijn dat is op de foto's niet duidelijk zichtbaar.

Retourzending vergemakkelijken nu erg omslachtig en duur gratis omruilen zou fijn zijn

Snelle levering en zeer goede

Door een fout in de productomschrijving op de website zag het geleverde product er anders uit dan verwacht. Onze klacht werd zeer snel en adequaat in behandeling genomen.

Originele cadeaus, snel geleverd en inpakservice

Inpakservice

Top

Aanbod, snelle levering.

Mijn ervaring is erg goed

snelle levering en het juiste product ontvangen

nee

Goede service en snelle levering

Jeroen

Ik heb een knuffeltje besteld op de donderdagavond en een dag later had ik hem al in huis. Supersnel!

Bezorg snelheid.