9.6/10

Prima ervaring. Snelle service, webshop makkelijk in gebruik.

Vlotte afhandeling

Sander

Heel goed. DHL was het pakketje kwijt. Grasonderjevoeten ging meteen aan de slag om mijn pakket te achterhalen.

Vriendelijk personeel dat meedenkt aan een oplossing.

Heel fijn. Wij hebben het lampje van het konijn gekocht en hij ziet er geweldig uit! We genieten er elke dag van. Een lief, mooi lampje dat de kinderkamer helemaal afmaakt!

Foto komt goed overeen met de werkelijkheid!

Bonnie Akpan

Fijn bedrijf met een heel mooie website en super leuke en mooie artikelen voor kinderen. Cadeautjes worden ingepakt helaas niet op feestdagen. Levertijden zijn vlot

Uitstraling van het bedrijf, de website en het aanbod.

In de sale hebben alle artikelen een ander korting bedrag. Mijn persoonlijke voorkeur is bv beginnen met 20 procent en na een week 30 procent en zo oplopen hoe ouder de collectie is.

Britt

Top

Leuke producten

Mooie producten, snelle levering

Ayse

Erg fijn! Had lunchtrommel van Liewood besteld die helaas in zeer korte tijd (lees: 15 dagen) stuk is gegaan. Na mijn mail heb ik binnen twee dagen reactie gehad en het aankoopbedrag terug... Erg fijn! Had lunchtrommel van Liewood besteld die helaas in zeer korte tijd (lees: 15 dagen) stuk is gegaan. Na mijn mail heb ik binnen twee dagen reactie gehad en het aankoopbedrag terug ontvangen. Professioneel bedrijf die zeer klantvriendelijk is!

Klanttevredenheid

Prima , accuraat

Snel

Nvt

Zeer goed snelle levering en goede kwaliteit. Precies wat ik zocht

Goede kwaliteit en gelijk aan de foto