9.6/10

Roos

Fijne website en super snelle en vriendelijke reactie op vragen.

Groot assortiment. Items goed vindbaar. Snelle verzending. Snelle reactie op vragen waarbij goede tips gegeven worden.

Verzenden met DHL liep niet soepel. De kwaliteit van dit pakketservice bedrijf past niet bij Grasonderjevoeten. Probleem kw door DHL, maar dit reflecteerd helaas op de totaal beleving van de... Verzenden met DHL liep niet soepel. De kwaliteit van dit pakketservice bedrijf past niet bij Grasonderjevoeten. Probleem kw door DHL, maar dit reflecteerd helaas op de totaal beleving van de bestelling.

Prettig en betrouwbaar bedrijf. Snelle reactie op mijn mail.

Prettig contact

De levertijd was iets langer dan verwacht.

Na 2x proberen om te betalen was het pas gelukt. er kwam geen link om te betalen. ik kwam niet verder

Mooie producten

Nvt

Sofie

Leuke webshop met mooie producten. Ik ben gebeld om een afspraak te maken voor het leveren van de meubeltjes. Goede service

Sofie

Goeie service, snel bezorgd en leuke producten. Fijn dat het afgeleverd kon worden als cadeautje bij een ander adres!

'Cadeautjes service' - perfect!

Cita

Mooie en overzichtelijke website, makkelijk bestelproces en snelle en goede verzending!

Fijne en overzichtelijke website, snelle en goede levering. Houten speelgoed wat ik bestelde is van zeer goede kwaliteit en ziet er prachtig uit!!

's Avonds besteld, de volgende dag in huis!

Zeer positief. Ik belde om informatie in te winnen. Ik werd vriendelijk en uitgebreid te woord gestaan.

Uitgebreide informatie.