9.6/10

Alissa

Goede service en enorm klantvriendelijk.

Vanwege de goede service hier het product gekocht ondanks dat het elders goedkoper was.

Geen tips.

Snelle levering. Goede service en goed op de hoogte gehouden van de levering etc.

Goede informatie per mail. Overal van op de hoogte.

Zeker. Dit gaat over het retouren. 6.95 aan verzendkosten voor de klant zelf mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn. Vind ik best vreemd als je ook al verzendkosten betaald om het naar... Zeker. Dit gaat over het retouren. 6.95 aan verzendkosten voor de klant zelf mocht het product toch niet helemaal naar wens zijn. Vind ik best vreemd als je ook al verzendkosten betaald om het naar je toe te laten komen

Ik heb makkelijk en snel iets kunnen bestellen via de website.

Overzichtelijke website met veel en leuke producten.

Op dit moment zou ik even niets weten.

Goed product, snelle levering, prettige communicatie

Vlotte bestelling, correct afgehandeld, goed ontvangen

De ervaring die ik heb met dit is is "abosoluut" 5 sterren.
Mooi website en bestellingen worden binnen 1 dag afgeleverd en super leuke produkten

leveretijd

nee

Duidelijke webshop, vriendelijke communicatie

Goede product omschrijvingen
Duidelijke foto’s

De communicatie rondom de bestelling en levering had wat pro-actiever gekund. Dat je meteen na je bestelling een grove schatting krijgt van wanneer het geleverd gaat worden. Dat helpt bij je... De communicatie rondom de bestelling en levering had wat pro-actiever gekund. Dat je meteen na je bestelling een grove schatting krijgt van wanneer het geleverd gaat worden. Dat helpt bij je verwachtingen.

Leuke producten!

Milieubewust

Product (bamboe broodtrommel) bleek erg zwaar te zijn. Gelukkig is het voor een volwassen man, maar voor een kind zou ik het ongeschikt vinden.

Maike

Snelle levering van top producten

snelle levering. Mooie, kwalitatief goede producten

voor mijn portemonnee mag het wel wat goedkoper, maar eerlijk is eerlijk het past wel bij de kwaliteit