9.6/10

Prima snelle levering!

Marcella

Snelle verzending.
Mooi en uitgebreid aanbod
Fijne communicatie bij vragen etc

Elizabeth

Zeer positieve ervaring. Bevestiging en dergelijke zijn op een erg leuke manier persoonlijk. Ook het inpakken en nummering van de cadeaus en paklijst werd door ons bijzonder gewaardeerd.
Ook...
Ook Noah en Mees waren enthousiast over de speeltjes die uit de verpakkingen kwamen.

Ja, leuke en positieve manier van werken. Komt heel persoonlijk over! Snelle levering.

Ja, vooral niets veranderen. Never change a winning team!

Marieke

Snelle levering, netjes verzonden. Had alleen wel gevraagd om als cadeaus in te laten pakken, hun service, maar dit was niet gedaan, vond ik erg jammer.

Prima bedrijf!

Overzichtelijk

Snelle reactie op m'n mail, retourzenden is voor eigen rekening, staat netjes vermeld. Schrok bij de post echter nog wel van de hoogte van dat bedrag.

Laura

Het was een fijne ervaring, goede en snelle service. Er was iets misgelopen met de bestelling (foutief product geleverd) en dit is meteen en heel correct gecorrigeerd.

Goede en snelle klantenservice.
Leuk assortiment.

Mandy

Uitstekend. Ik bestel regelmatig bij gras onder je voeten en ik ben zeer tevreden over de snelle service en het gratis inpakken. Enige feedbackpunt is dat de website wel iets overzichtelijker zou... Uitstekend. Ik bestel regelmatig bij gras onder je voeten en ik ben zeer tevreden over de snelle service en het gratis inpakken. Enige feedbackpunt is dat de website wel iets overzichtelijker zou mogen.

Inpakservice, snelle verzending, mooie producten

Website is onoverzichtelijk

Folkers

Goede en snelle levering.

Snelle levering, goede kwaliteit.