9.6/10

Bedrijf op.zich goed,maar de bezorg service niet echt.

Er wordt terug gemaild na een klacht.

Bezorg service moet beter

Willemijn

Geweldige service! Klantenservice direct bereikbaar en erg vriendelijk en meedenkend.

Service

Kim Uitendaal

Goede ervaring, snelle levering en goede producten!

Bestelling in goede staat ontvangen

Er is een gratis cadeau-inpakservice. Ik wilde mijn bestelling (lamp) echter eerst controleren aangezien er meer dan 14 dagen zitten tussen ontvangst bestelling en het geven van het cadeau. Ik had... Er is een gratis cadeau-inpakservice. Ik wilde mijn bestelling (lamp) echter eerst controleren aangezien er meer dan 14 dagen zitten tussen ontvangst bestelling en het geven van het cadeau. Ik had gevraagd om cadeaupapier er los bij te doen. Dat is gebeurd zodat ik eerst kon controleren of de lamp het deed en vervolgens cadeau zelf kon inpakken.

Er wordt niet duidelijk aangegeven met welk postorderbedrijf bestelling wordt vervoerd/geleverd. Aangezien ik mijn bestelling zelf bij een ophaalpunt wilde ophalen heb ik het adres van ophaalpunt... Er wordt niet duidelijk aangegeven met welk postorderbedrijf bestelling wordt vervoerd/geleverd. Aangezien ik mijn bestelling zelf bij een ophaalpunt wilde ophalen heb ik het adres van ophaalpunt Post NL opgegeven. Later bleek bestelling met DHL te zijn verzonden. Dit heeft voor nogal wat verwarring gezorgd. Ophaalpunt Post NL meldde dat zij geen pakketten van DHL in ontvangst nemen. Bij het ophaalpunt DHL was mijn bestelling niet bezorgd. Terug naar ophaalpunt Post NL en daar bleek na enig zoeken toch mijn bestelling te zijn bezorgd.
Het zou dus handig zijn als bij bestelling duidelijk wordt aangegeven welk postorderbedrijf bestelling bezorgd zodat je het adres van het juiste ophaalpunt op kunt geven.

Leuke spullen & snelle levering!

Annika

Uitgebreide collectie met mooie producten, klantvriendelijk en snelle verzending

Veel keus, duurzame en mooie producten; een winkel om steeds weer bij terug te komen.

Heel goede ervaring: zowel de bestelling als de levering is vlot verlopen.

Klantgericht

Persoonlijk bericht na bestelling en persoonlijke levering

Geen tips, ga zo door ;-)

Ik was zo slim om de verkeerde postcode op te geven. De bezorging liet dus op zich wachten. Ik was druk, dus vergat het pakje. Maar na een paar dagen kreeg ik een keurige mail of ik het adres wilde... Ik was zo slim om de verkeerde postcode op te geven. De bezorging liet dus op zich wachten. Ik was druk, dus vergat het pakje. Maar na een paar dagen kreeg ik een keurige mail of ik het adres wilde controleren. Zo gezegd zo gedaan. En ... de lieve mensen van grasonderjevoeten hebben het pakje vervolgens per omgaande opnieuw aangeboden zonder extra kosten door te berekenen. Echt heel blij mee.

afterservice

(Bewerkt)