9.6/10

Heel klantvriendelijk, snelle reacties!

Heel snelle reacties op mails

Ik kocht het Sebra Kili bedje voor mijn zoon en werd daarbij heel goed en vriendelijk geholpen. Het bedje is een echte eyecatcher en ook nog eenvoudig in elkaar te zetten.

Freek en Sonja reageren niet alleen snel, maar zijn ook zeer behulpzaam en leveren zelfs aan huis. Heel fijne service en een prachtig assortiment!

Snelle levering, mooi ingepakt als kado, top!

Super snelle levering!!

Leuk aanbod in de webshop en zeer goede klantenservice.

Leuk aanbod in de webshop en zeer goede klantenservice.

Majuaca

Uitstekende service en mooi verzorgd producten altijd netjes ingepakt.

Bestelproces verliep soepel
snelle levering

Ik heb de producten snel ontvangen. Ik ben er tevreden over.

karin

Snelle en correcte verzending. Leuke puffin. :o)

Supersnelle levering!

Supersnelle levering! Besteld op vrijdagmiddag, ontvangen op zaterdag.

Goede ervaring met grasonderjevoeten.nl maar slechte ervaring met bezorgdienst DHL.

Hele leuke website met mooie spulletjes. Spullen worden snel verzonden.

Andere bezorgservice gebruiken (niet DHL). Op het aangegeven tijdstip kwam DHL niet opdagen. Op een later moment was ik niet thuis. Zonder een briefje achter te laten, bezorgt DHL mijn pakket bij... Andere bezorgservice gebruiken (niet DHL). Op het aangegeven tijdstip kwam DHL niet opdagen. Op een later moment was ik niet thuis. Zonder een briefje achter te laten, bezorgt DHL mijn pakket bij een servicepunt ver weg van mijn huis. Na slechts 1 keer aanbellen. Buren waren gewoon thuis. Het servicepunt bleek een vaag punt te zijn bij iemand thuis. Gaf geen prettig gevoel om het pakket daar te moeten halen.
Zolang DHL wordt gebruikt voor bezorgingen zal ik geen bestellingen meer plaatsen bij grasonderjevoeten.nl.