9.6/10

Mooie spullen, goede service en communicatie.

Communicatie (in dit specifieke geval over het later versturen van de spullen omdat één product nog niet leverbaar was, fijn dat je hierover op de hoogte wordt gehouden).

Nee, wel gefeliciteerd met de zwangerschap! :-)

Fantastische website waar warme mensen achter staan, die alles in het werk stellen om een aangename service te bieden. Super tevreden!

Snelle levering, goede klantenservice.

Goede klantenservice. Product was anders dan verwacht en hier werd heel begripvol en adequaat op ingegaan.

Klantvriendelijk
Behulpzaam
Komt gemaakte afspraak na

Dat men zeer behulpvaardig is en meedenkt

T.D. Binnendijk-Bierling

Goed. vlotte levering.

Wij hebben een hele kleine vouw in de linker boven hoek van een van de 2 posters die we besteld hebben. Maar hebben ze toch maar ingelijst en opgehangen, omdat we het kamertje klaar wilden hebben... Wij hebben een hele kleine vouw in de linker boven hoek van een van de 2 posters die we besteld hebben. Maar hebben ze toch maar ingelijst en opgehangen, omdat we het kamertje klaar wilden hebben voordat de baby (kleinkind) geboren zou zijn.

Wat een super snelle levering,gister besteld en vandaag al in huis en dat in deze drukke tijd voor de kerst. En wat een geweldige lamp(het koning dat op een randje kan zitten). Heel blij mee. 👍

Anja Oldengarm

Zeer tevreden

Snelle levering. Goed en leuk product

Janny

Prima, snelle levering

Overzichtelijk om te zoeken.

?