9.6/10

Leuk assortiment, prima levering!

Werken met een antwoordnummer voor retouren
Naam bij DHL aanpassen, staat nu Davo.. niet herkenbaar voor de klant

Leuk assortiment, prima levering!

Werken met een antwoordnummer voor retouren
Naam bij DHL aanpassen, staat nu Davo.. niet herkenbaar voor de klant

Claire

Goed, duidelijke omschrijving en foto's van het product. Ik miste bij het behang enkel aanduiding van hoe groot patroon was om 'verlies' te kunnen berekenen en zeker genoeg te bestellen. Maar gezien... Goed, duidelijke omschrijving en foto's van het product. Ik miste bij het behang enkel aanduiding van hoe groot patroon was om 'verlies' te kunnen berekenen en zeker genoeg te bestellen. Maar gezien er ook niks op verpakking staat vermoed ik dat er geen verval is, heb het nog niet kunnen testen!

mooie, duidelijke site en goed service. Pakket was hier binnen enkele dagen.

bij behang aangeven wat het verval van het patroon zodat je kan berekening hoeveel je exact nodig hebt

Prima afhandeling. Snelle en correcte levering

Jessica

Service en snelheid

Henrine

Goede service, snelle levering, eerlijke prijs (bij de blauwe punt betaal je soms het dubbele) en als er een keer iets is wordt je goed op de hoogte gehouden. Heerlijke winkel vol baby-en... Goede service, snelle levering, eerlijke prijs (bij de blauwe punt betaal je soms het dubbele) en als er een keer iets is wordt je goed op de hoogte gehouden. Heerlijke winkel vol baby-en kinderhebbedingen.

Goede communicatie/e-mailcontact.

W.van Ingen

Zeer tevreden. Snelle levering, volgende dag al, en als mooi cadeau ingepakt.

Leuke artikelen die je in de winkel niet vindt.

Neen

Mooie producten, snelle en keurig verpakte levering!

Lydie

Snelle en verzorgde service, persoonlijk en meedenkend voor de klant. Kwaliteit en liefde voor de producten en naam. Vernieuwend!!

We hebben afgelopen jaar wat spullen van de sebra lijn aangeschaft. Deze werden persoonlijk afgeleverd. Echt top!! We waren verrast met de persoonlijke korting die we tot nu toe nog regelmatig... We hebben afgelopen jaar wat spullen van de sebra lijn aangeschaft. Deze werden persoonlijk afgeleverd. Echt top!! We waren verrast met de persoonlijke korting die we tot nu toe nog regelmatig hebben gebruikt😊 dan voel je je als klant speciaal dat je gewaardeerd wordt!!

Niets!! Blijven doen wat jullie doen👍🏻