9.6/10

Mooie, bijzondere producten, snelle service

Prettige sfeer, leuke aantrekkelijke website!!

Leuk idee, van die persoonlijke lijstjes, zodat je altijd met het juiste kado aankomt

Ik kwam er te laat achter dat ik het kado niet had afgestreept,ik kreeg dat daarna niet meer voor elkaar. ik had het nog een keer aangeklikt, om het alsnog weg te strepen, maar omdat ik het al... Ik kwam er te laat achter dat ik het kado niet had afgestreept,ik kreeg dat daarna niet meer voor elkaar. ik had het nog een keer aangeklikt, om het alsnog weg te strepen, maar omdat ik het al gekocht en betaald had lukt dat niet meer en ik zag ook geen opties om het alsnog voor elkaar te krijgen.

Heel erg goed. Uitgebreid aanbod, goede service.

Duidelijke website, uitgebreid aanbod en snelle service.

Aniek

Nog maar 2x een bestelling gedaan maar er gaan beslist nog meer volgen.

Bij eerste bestelling was er een verkeerd product geleverd maar door ons al volledig geopend. Zonder probleem kreeg ik alsnog het juiste product toegestuurd en kon ik het andere houden (niet meer... Bij eerste bestelling was er een verkeerd product geleverd maar door ons al volledig geopend. Zonder probleem kreeg ik alsnog het juiste product toegestuurd en kon ik het andere houden (niet meer geschikt voor verkoop door opening en uitpakken). Zeer klantvriendelijk gebaar!

Edith's speelhoek

Fijn contact, keurige levering.

Beschrijving, contact, levering.

Op de site staat dat brievenbus post ook mogelijk was maar dit bleek niet het geval in verband met kreukels gevaar. Ik had 1 velletje muurstickers.

Persoonlijke benadering, snelle reactie via de mail

Goed!

Assortiment & levertijd

Snelle en prima levering. Leuke producten

Nergens anders dit product gezien

Renate

Super service.