9.6/10

Muur stickers besteld

Prettig

Duidelijkheid

Vormgeving van de site mag wat hipper

Wendy van Roest

Ik vind jullie ‘anders’. Mooie, leuke collectie en de kwaliteit vd producten is ook top.
Daarnaast vind ik jullie origineel (de naam ook) en erg persoonlijk, waar ik van hou.
Ik heb zelf...
Ik heb zelf een eigen bedrijf waarin wij organisaties adviseren ove gastvrijheid, dus ik let daar ook heel erg op en vind dat heel belangrijk. Bij jullie zit die gastvrijheid wel goed :))

- Op merk te zoeken
- Vrolijk
- Op onderwerp te zoeken
- Makkelijk met betalen

Misschien iets eerder op de website de vraag stellen of het ingepakt moet worden.

Prima, posters besteld die snel en goed geleverd werden.

Posters waren netjes ingepakt en levering was snel.

Zeer goede webshop

Klantvrienselijkheid
Service
Snelheid leveren

Gave originele spullen, leuke merken! Grasonderjevoeten levert snel en pakt (als je het aangeeft) super leuk in!

Duidelijk en overzichtelijk

Een filtertoepassen zou handig zijn. Er zijn zo veel leuke spulletjes te koop, een filter geeft nog meer inzicht

Femke

Deze week een Done by Deer ledikantje besteld op deze leuke website. Binnen no time geleverd en ook nog naar de eerste verdieping gebracht; wat een fijne service!

Snelle levering (waarover goed contact is geweest per e-mail) en hele goede service (ledikantje werd naar boven gebracht)

Franken

Leuke site met leuke artikelen!

Anique

Fijne, nette en snelle levering

Mooie producten die echt snel en correct geleverd worden

Carel

Leuke artikelen, snel en gratis bezorgd, gratis ingepakt en nog een kaartje met eigen tekst erop ook!

Leuke winkel, aanrader!

NVT