9.6/10

Ik heb een geweldige ervaring gehad. Vriendelijke, behulpzame mensen. Goed bereikbaar! Top service

Er is ontzettend met mij mee gedacht om de spullen op de snelste manier bezorgd te krijgen. Hierdoor was het gelukkig op tijd binnen

M. Kuijpers

Bij Grasonderjevoeten.nl ben je op het juiste adres voor kwalitatief goede producten! Daarnaast is het assortiment onwijs leuk en divers! Ik blijf hier met plezier bestellen!

Service van Grasonderjevoeten.nl is hartstikke goed. Er is een keer iets fout gegaan bij een bestelling en het wordt direct netjes opgelost.

Ik heb twee dekbedden gekocht. Over een twijfelde ik en de verkoopster heeft tijd noch moeite gespaard om me te helpen. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf en door de vriendelijke hulp... Ik heb twee dekbedden gekocht. Over een twijfelde ik en de verkoopster heeft tijd noch moeite gespaard om me te helpen. Ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf en door de vriendelijke hulp uiteindelijk ook over de dekbedden.

Toen ik aangaf dat ik het dekbed niet roze genoeg vond en het idee had dat ik crew,e had gekregen in plaats van roze, werden me foto's opgestuurd zodat ik het kon vergelijken. Dit was ongelooflijk... Toen ik aangaf dat ik het dekbed niet roze genoeg vond en het idee had dat ik crew,e had gekregen in plaats van roze, werden me foto's opgestuurd zodat ik het kon vergelijken. Dit was ongelooflijk vriendelijk.

Heel misschien dat de foto's iets duidelijker de kleur kunnen tonen of dat je meer in kan zoomen, of de kleuren tussen verschillende dekbedden kunt vergelijken. Dat zou mij in mijn koop iets meer... Heel misschien dat de foto's iets duidelijker de kleur kunnen tonen of dat je meer in kan zoomen, of de kleuren tussen verschillende dekbedden kunt vergelijken. Dat zou mij in mijn koop iets meer geholpen hebben, maar ik begrijp dat fotografie soms moeilijk is bij een product en dat deze opmerking best ver gaat.

Leuke producten, duidelijke website, snelle levering en goede communicatie.

Zie antwoord boven

Graag nog meer leuke spulletjes in het assortiment opnemen

Origineel, producten die je niet overal vindt.

Goede productomschrijving

Bestelling is goed en snel verlopen.

Positieve ervaring.
Ze hebben een duidelijke website. Snelle en correcte levering van de bestelde producten.
Vriendelijk taalgebruik op hun site.

Ik heb het cadeau in laten pakken en vond dit erg mooi gedaan door dit bedrijf.

Geen verbeterpunten. Ga zo door ;-)

Muurstickers kleine hartjes

Marion

Accuraat en snel duidelijk

Snelheid van leveren

Zo doorgaan

Heidi

Goede en snelle levering.