9.6/10

Grasonderjevoeten is echt hip. Het is een modern bedrijf met leuke vernieuwende (design) producten.

Alle producten worden belicht op de website. De foto's zijn goed.

De beschrijving (specificaties) van bepaalde producten kunnen duidelijker omschreven worden.

Marjo

Ik moest even nadenken wat ik bij de webshop had besteld toen ik deze uitnodiging binnenkreeg. Mijn tip: stuur deze uitnodiging om te beoordelen binnen 2 weken na de order :)

Duidelijke communicatie over levertijd

Zeer prettig!

Mijn ervaring was goed. Het betrof mijn eerste bestelling. Dit was in de kerstvakantieperiode. Er was duidelijk gecommuniceerd dat de bestelling op een later moment zou worden geleverd ivm de... Mijn ervaring was goed. Het betrof mijn eerste bestelling. Dit was in de kerstvakantieperiode. Er was duidelijk gecommuniceerd dat de bestelling op een later moment zou worden geleverd ivm de vakantie. Om die reden had ik immers ook een korting gekregen. Prima.

Kan zo niet iets opvallends benoemen

Idem, geen bijzonderheden

Erg leuke artikelen

Duidelijke website

Nieuw logo, past nu niet bij de uitstraling.

Positieve ervaring, heel correct in correspondentie!

Goed.

Snelle service, klantvriendelijk.

Mijn zoon heeft toevallig ook een product besteld, hij heeft volgens mij geen feedback mail ontvangen, zou dat nog geregeld kunnen worden, zijn aangeschafte product is al defect (het "papieren"... Mijn zoon heeft toevallig ook een product besteld, hij heeft volgens mij geen feedback mail ontvangen, zou dat nog geregeld kunnen worden, zijn aangeschafte product is al defect (het "papieren" bootje, een badspeeltje wat na een paar keer gebruiken al een gaatje vertoonde). Ik snap dat dit geen tip op de juiste plek is, maar toch....

Heel positieve ervaring!

Snelle reactie!
Correcte en vriendelijke afhandeling.

Shani

Aantal kerstcadeautjes bij hen gekocht. Verliep top! Zeer tevreden!

Superaardig, top service en uiterst klantvriendelijk. Gratis inpakservice top!

Prachtige webshop met vele producten die je allemaal wilt hebben ??
Prachtige webshop met vele producten die je allemaal wilt hebben ??
Redelijke prijs kwaliteit verhouding. Ondanks dat de levering door DHL niet goed verliep werd het adequaat opgelost en heb ik het pakket alsnog ontvangen!

Professionele afhandeling bij problemen van levering pakket. Snel antwoord.

Ik was over het badeendje van oli en carol minder enthousiast dan ik had verwacht. Op de foto zag hij er veel mooier en beter afgewerkt uit dan in 't echt. Duidelijk gevalletje van photoshop.