9.6/10

Carmen Gerritsen

Super goede ervaring!

Goede klantenservice. Goed bereikbaar via de mail, je krijgt super snel een reactie.

Wellicht een filter bij de producten met van laag-hoog, hoog-laat etc.

j

Snelle levering maar De kleuren, grootte en inhoud van het product kwamen totaal niet overeen met hoe het op de website getoond word.
Ik was teleurgesteld in het product

Snelle levering/goed op de hoogte gehouden

Ik was teleurgesteld in het product

Tevreden over dit bedrijf, meerdere keren wat besteld, dit is makkelijk, duidelijk en snel. 1 keer stond er bij dat het iets langer kon duren, duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie, zie ook antwoord bij ervaring met dit bedrijf. Kortingscode voor bij volgende bestelling zorgt ervoor dat je sneller nogmaals op deze site besteld.

Ik zou geen verbeterpunten weten op dit moment.

Was een goede ervaring.

Aantrekkelijke website. Artikel was goed verpakt.

Dennis

Prima ervaring, levering was mooi optijd

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

2 knuffels en een wandmeubeltje besteld voor onze babykamer

leuke site, mooie spullen, makkelijk besteld en snel geleverd

De doos van het wandmeubel was open geweest en ophangbeugels bleken beschadigd, dus direct daarover gebeld en door een mailtje te sturen met het ordernummer werden er de volgende dag direct 2 nieuwe... De doos van het wandmeubel was open geweest en ophangbeugels bleken beschadigd, dus direct daarover gebeld en door een mailtje te sturen met het ordernummer werden er de volgende dag direct 2 nieuwe steunen verstuurd. Super service, al had het natuurlijk beter meteen bij de eerste levering onbeschadigd moeten zijn.

Fay

Leuke originele producten van goede kwaliteit. Snelle levering en altijd goed verpakt.

Originele producten
Leuke merken
Goede kwaliteit

Geen verbeterpunt, maar ik zou het wel makkelijk vinden. Jullie sturen een kortingscode mee voor de volgende bestelling, heel attent en dat motiveert in ieder geval om nogmaals te bestellen.... Geen verbeterpunt, maar ik zou het wel makkelijk vinden. Jullie sturen een kortingscode mee voor de volgende bestelling, heel attent en dat motiveert in ieder geval om nogmaals te bestellen. Wellicht kan die via de mail gestuurd worden? dat scheelt papier en ik raak hem niet elke keer kwijt :-)

Goede service

Mooi ingepakt en snelle levering.

Leuke spullen duidelijke site.

Groot aanbod