Top service, snelle levering en producten van goede kwaliteit.
2x product besteld. Leuke producten, snelle bezorging, heldere communicatie. Leuke manier van verpakken
Overzichtelijke webwinkel met veel producten, snelle leveringen en altijd leuk verzonden
Veel product keuze, mooie kwaliteits producten, actief op sociale media met leuke foto's van diverse producten en merken uit hun assortiment
Op dit moment geen
De mooiste hebbedingen, geweldige service en altijd super snel. Mijn favoriete webshop, ik kom altijd weer terug. Bedankt Sonja en Freek!
Schitterend. Goede kwaliteit, snelle levering, goed verpakt.
Heel positief. Reageren snel, losten een klein probleem supergoed op, zijn aardig en alles oo tijd geleverd. Ook daarover heel helder gecommuniceerd.
Heel vriendelijk.
Leuk ingepakt ontving mijn kleindochter een dag later de bestelde lamp!
Met een persoonlijk geschreven kaartje erbij!
Persoonlijke behandeling?
Nu twee keer besteld bij gras onder je voeten. Allebei de keren meer dan prima bevallen! Leuke, originele producten en een feestje om te mogen ontvangen: inclusief leuk kadopapier of een extra...
Mooi ingepakt, extra leuk is dat er bij de laatste keer een kadootje in zat. Ook netjes op tijd geleverd, de kortingscode maakt het uitnodigend om er nog een keer te bestellen.
Eigenlijk ben ik heel tevreden, nee dus !