9.6/10

E. Guijt

Via internet hydrofiel doeken gekocht

Leuke kortingsactie met de paasdagen

Randy

Super service! De schooltas voor mijn dochter was prachtig maar helaas (nog) aan de grote kant. Ik heb de tas kunnen ruilen voor een kleinere schooltas zonder de extra bijkomende verzendkosten,... Super service! De schooltas voor mijn dochter was prachtig maar helaas (nog) aan de grote kant. Ik heb de tas kunnen ruilen voor een kleinere schooltas zonder de extra bijkomende verzendkosten, zeer coulant. Beide leveringen waren overigens zeer snel, mooi, goed en feestelijk verpakt en ook het mailcontact was snel, duidelijk en klantvriendelijk.

Snelle levering/ reactie, feestelijk/ solide verpakt, klantvriendelijk, coulant

Aangeraden via familie

Super!!! Mooie producten en goede service!

Snelle levering en goede service.

evelyne

Goede levering

M. Peelen

Hele leuke spullen en snel geleverd!

Rijan

Ik was op zoek naar een speciaal product, maar dat had ik vrij snel nodig. Na een telefoontje zorgden ze ervoor dat het direct op de post ging, zodat ik tot na de paasdagen hoefde te wachten. Erg... Ik was op zoek naar een speciaal product, maar dat had ik vrij snel nodig. Na een telefoontje zorgden ze ervoor dat het direct op de post ging, zodat ik tot na de paasdagen hoefde te wachten. Erg blij met deze service!

Service, komt beloftes na, denk mee met de klant.

Erg goed. Snelle levering en toen er onverhoopt toch iets mis was werd er meteen geschakeld en op goed vertrouwen een nieuw product toegezonden. Dit ondanks dat het reeds ontvangen product nog niet... Erg goed. Snelle levering en toen er onverhoopt toch iets mis was werd er meteen geschakeld en op goed vertrouwen een nieuw product toegezonden. Dit ondanks dat het reeds ontvangen product nog niet retour was.
Super, want hierdoor was alles nog steeds op tijd binnen voor de betreffende verjaardag.

Snel schakelen, persoonlijke houding.

Annet

Leuke cadeautjes en andere spullen

Snelle levering en goede kwaliteit