9.6/10

Ilona oosterik

Super!

Overzichtelijk..duidelijk..mooi

Had de site gekozen ivm met hun voor ... besteld morgen in huis. Echter kreeg ik na dat mijn bestelling was afgerond de informatie dat wegens een bijeenkomst in Parijs mijn producten later verzonden... Had de site gekozen ivm met hun voor ... besteld morgen in huis. Echter kreeg ik na dat mijn bestelling was afgerond de informatie dat wegens een bijeenkomst in Parijs mijn producten later verzonden zouden worden. Had dit liever eerder willen weten, dan had ik mijn bestelling later geplaatst. Ook vond ik het fijn dat er aangegeven was dat er via PostNL bezorgd werd, ik weer precies op welke tijden in dan de postbode kan verwachten. Vervolgens ontving ik een track en trace van DHL.

Netjes ingepakt en mooi ruim assortiment.

Indien de levertijd vertraagd is dit aan te geven voor dat de bestelling is afgerond ipv daarna en op de site staat dat er verzonden wordt via PostNL maar pakket werd verzonden via DHL.

W Bleijenburg

We hebben een prachtig kraamcadeau gekocht. De prijs was goed en op verzoek heel mooi ingepakt! Ook de levering was snel.. Wat een topdrijf

Levering
Prijs
Keuze
Service/meedenken

Inpakservice aanbieden. Het was namelijk prachtig verzorgd. Iedereen wil daar wel iets voor betalen en wellicht boven een bepaald bedrag gratis inpakservice

Marieke

Prettige ervaring. Leuk bedrijf

Leuke producten!

Afterpay zou wel fijn zijn!

Prima, prettig en snel

Goede communicatie , flexibel

Super goed! Mooie/ degelijke artikelen

Leuk ingepakt en een kaart met boodschap

Geen tips

Kim

Goede service, fijne en snelle contact service en snelle levering

Snelle service en klantvriendelijk

Nvt

Prima om hier te bestellen.

Snelle service, mooie producten, handige tips onderaan de productpagina.

Geen.

Tabitha Zanen - van den Adel

Fantastisch. De levering van de meubels gebeurde in overleg en werd persoonlijk afgeleverd. Het persoonlijke overleg is prettig.

Persoonlijk contact en goede service

Mooie producten, snelle levering!

Snelle reactie

x