Prima. Na bestelling zeer snelle levering, in uitstekende staat ontvangen.
Zeer snelle levering. Levering was sneller dan de track en trace.
De aangeschafte pakketten waren keurig verpakt. Zeer strak en mooi om cadeau te geven. De vogelveer mag wat mij betreft achterwege worden gelaten. Vind ik persoonlijk vies en heb deze ook meteen...
Eerste keer dat ik een bestelling plaatste , dus geen ervaring
Ik vind de namen van de kruiden fantastisch gevonden , en het pakket was echt als een cadeautje ingepakt leuk!
Op de site krijg je geen ingrediënten tabel te zien , omdat ik voedselallergie heb was het een gok om u producten te bestellen , deze gok is trouwens goed uitgepakt ,want de kruiden zijn heerlijk .
Zeer goede ervaring.
Ik vondt het heel leuk dat er al kadootjes van gemaakt waren.
Ik moest er wel even eentje openmaken om te kijken of er wel 3 verschillende inzaten.
Misschien een tip om met een briefje...
Zie hierboven
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ze snel en accuraat leveren in een hele leuke verpakking
De kruidenpotjes zien er erg leuk uit
Ik heb geen verbeter punten zo gauw
:-D
Duidelijk overzicht van de producten met goede productinformatie. Website ziet er leuk uit!
Geen.
Ik heb pas enkele blikjes met specerij mixen gekocht.
Het is erg leuk om te zien dat er ook aan de verpakking zoveel zorg is besteed. Leuk dat pakpapier met touw!
Ook de blikjes zien er goed uit; mooi packaging design is voor mij eye-candy! Ik ga...
Ik zou dit op het moment echt niet weten!
Super!! Het pakketje was erg leuk aangekleed.
Via de website een bbq pakket besteld
Snelle levering en super goede after sales. Er waren wat problemen met een product en dat werd snel en heel goed opgelost.
After sales/service