Nicolle Jacqx

Service

Charlotte de Jong

Geweldig

De producten zelf

Heel graag navullingen! Laat we samen zorgen voor ons milieu ♡

angelique Smeding

Service

Petra

Super bedrijf...echt een aanrader

Humor

Gewoon zo doorgaan

Nel Kok ev Goeijenbier

Verrassende kruidenmixen

Leuke recepten op de site te vinden

Fleur Mastik

Super leuke en lekkere Kruidenpotjes. De knoflooksletten al door de eigen gemaakte tomatensoep gedaan en gebruikt voor het maken van geroosterde kikkererwten. De Funky pasta door de pasta saus ook... Super leuke en lekkere Kruidenpotjes. De knoflooksletten al door de eigen gemaakte tomatensoep gedaan en gebruikt voor het maken van geroosterde kikkererwten. De Funky pasta door de pasta saus ook heerlijk. En dip saus gemaakt met Skinny Dipping.
De rest nog niet uitgeprobeerd maar zullen ongetwijfeld ook lekker zijn.

Uitnodigende website, leuke originele en lekkere recepten.

Website komt op mij ook rommelig over. De bewegende plaatjes met verschillende kruidenpotjes bv vond ik heel onrustig. Het zou wat mij betreft wat overzichtelijker kunnen. En bv dat je per kruid ook... Website komt op mij ook rommelig over. De bewegende plaatjes met verschillende kruidenpotjes bv vond ik heel onrustig. Het zou wat mij betreft wat overzichtelijker kunnen. En bv dat je per kruid ook kan aanklikken welke recepten daar bij horen. Verder zou het helemaal top zijn als je ergens recepten kan opslaan, net zoals de Albert Heijn app. Ik klik dan zo naar mijn favoriete bewaarde recepten. Misschien is een eigen greengipsy app mogelijk?

Leonie Kriebel

Hele goede website, ziet er ook leuk uit, veel informatie over alle verschillende kruiden en hoe ze gebruikt kunnen worden.

De dames zorgen er voor dat je enthousiast wordt om met de kruiden aan de slag te gaan, leuke eenvoudige recepten die voor iedereen bruikbaar zijn. Graag meer in de toekomst!

Tip.. naast teksten ook visueel dingen laten zien, foto's gerechten, een video hoe er gekookt wordt met de kruiden, maakt het zo veel toegankelijker om zelf aan de slag te gaan.
Rond...
Rond feestdagen wat meer leuke dingen om cadeau te geven, en een cadeaubon misschien..

Inge Kaijen

Super geholpen! Producten netjes ontvangen!

- Snelle communcatie
- Denken met je mee
- Denken in oplossingen
- Heeeeeeeeerlijke kruiden!

Heel eerlijk, ik heb er zo snel even geen. Keep up the good work!