Kim

Super snelle levering! Heb de producten nog niet geprobeerd, maar ze waren ingepakt als een kadootje, wat het extra leuk maakt!

Snelle levering, er was een kleine vergissing maar supersnel opgelost...

Paul van Vondelen

Mijn ervaring was niet positief. Levering binnen 3 werkdagen werd niet gehaald, geen track and trace code ontvangen toen het product werd verzonden, te laat antwoord op mijn emails.

De producten die ik bested heb zijn van een goede kwaliteit.

levering en communicatie zijn niet op orde.

Ik heb de kruiden vorige week zondag besteld (8 dagen geleden) en helaas heb ik ze nog niet binnen. Op de website geven jullie aan dat ze met 3 werkdagen in huis zijn. We zitten inmiddels op werkdag... Ik heb de kruiden vorige week zondag besteld (8 dagen geleden) en helaas heb ik ze nog niet binnen. Op de website geven jullie aan dat ze met 3 werkdagen in huis zijn. We zitten inmiddels op werkdag 6..

De kruiden zijn lekker. Als je ze tenminste geleverd krijgt..

En als het dan niet lukt, ook geen probleem. Maar communiceer dit duidelijk en tijdig. Als je beloofd binnen 3 werkdagen te leveren, vind ik het prettig als die belofte wordt nageleefd.
Ik heb vorige week donderdag een mail gestuurd dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen, en daar heb ik ook nog geen reactie op ontvangen.. Niet zo netjes.

Prima ervaring. En heerlijke producten.

Meer cadeaupakketten voor verschillende gelegenheden.

De Proeftuin

Aantal keren nu een bestelling gedaan voor de kruidenmixen. Mooie website, leuke teksten, inspirerende recepten en mooie kruidenmixen.

de blogs en de recepten, ook de persoonlijke touch in de mails.

Ik heb de service en producten als zeer goed ervaren

Ja correcte afhandeling en bezorging van de producten

Heel leuke producten, prima dienstverlening.

Aangenaam, origineel, vriendelijk en positief.

Goede service, prima kwaliteit

Goed. nette levering

Speels karakter. Vrolijk.

Duidelijk aangeven waar het voor gebruikt kan worden.