Duidelijke website, snel bestellen en afleveren.
Snelle levering. Goed verpakt. Jammer was dat de extra cadeau kruiden in een zakje zat wat gescheurd was.
Leuk site, leuke benamingen en duidelijke uitleg.
Het is de eerstekeer dat ik wat bestel, jammer dat het dekseltje van de chia tea mix niet helemaal goed dicht zat. Ik vond het al sterk ruiken toen ik de doos open maakte.
Hele fijne website, veel info over de producten en lekkere recepten.
Heb ik nog niet, behalve het dekseltje goed dicht, maar dat kan een keer gebeuren. Toch wel nog een verbeterpunt, ik heb geen mail gekregen dat de producten onderweg waren.
Een fantastisch bedrijf die mij voorziet van heerlijke kruiden om mijn baksels compleet te maken. Goede service, snelle levering en mooie uitziende producten.
Een van mijn bestelde producten was gebroken, via de email heb ik contact opgenomen en ik kreeg supersnel antwoord met daarbij het bericht dat ik een nieuw potje opgestuurd zou krijgen, super!
Leuke website, snelle service, leuk pakketje en heeeerlijke kruiden!
Zeer goed!
Snelle levering! Super leuk ingepakt!!
Nope
Via Instagram om advies gevraagd en de volgende dag had ik antwoord. Meteen de producten besteld en heb ze inmiddels binnen. Wat was mijn pakketje mooi verpakt!! ?Komend weekend ga ik ze uitproberen.
Snelle reactie snelheid en de producten zijn goed verpakt. Mooie stevige pot ook! Als de kruiden op zijn kan ik de potten nog voor andere dingen gebruiken...
De levering via GLS vond ik wat minder. Leveringen via PostNL vind ik persoonlijk wat klantvriendelijker, omdat je meerdere afhaalpunten hebt.
Goede producten, snelle levering en super leuk verpakt.
Kadootje om uit te pakken