Prima! Ben alleen meer van de PostNL bezorging, dan kun je beter zelf sturen en volgen wanneer iets bezorgd wordt. GLS is daarin niet betrouwbaar. Ook kun je bij PostNL je pakket op een afhaal punt... Prima! Ben alleen meer van de PostNL bezorging, dan kun je beter zelf sturen en volgen wanneer iets bezorgd wordt. GLS is daarin niet betrouwbaar. Ook kun je bij PostNL je pakket op een afhaal punt laten bezorgen

Mooie overzichtelijke site, leuke recepten!

Iris v Gemert

Levering duurde even maar verder niks op aan te merken.

Goed aanwezig op social media! Hele leuke nakeken voor de kruiden.

Rianne Reitsma

Super amazing fantastic #megaloveit #liefloveluf

Mooie verpakking, lekkere kruiden, goede verzending!

Angelique v Rijsingen

Super goede en snelle service, goed en mooi verpakt, en zeker waar voor je geld!
Ik had een foutje in de levering , na contact, SUPER opgelost!
Ik ga zeker weer bestellen!

Goede en vriendelijke contact mogelijkheden!

Snelle levering en leuk verpakte potjes

Gretia Wierenga

Snelle levering. Goede producten .

Erg leuke verpakking!

CVA

Leuke website, duidelijk en overzichtelijk.

Grappige productnamen, snelle service en leuk verpakt.

Samples (b.v. probeerzakjes) aanbieden voor een kleine bijdrage om eerst de smaak te kunnen testen.

Marjon

Prima! Snelle levering en leuk verpakt! Voor herhaling vatbaar!

Leuke duidelike site

Prima zoals het nu is

Weight Watchers toppers Tiel

Geweldige service, meedenkend, origineel, snel contact, eigenlijk gewoon top! Bestellen voor meerdere personen wordt makkelijk gemaakt door het per persoon heel leuk in te pakken. Gewoon een... Geweldige service, meedenkend, origineel, snel contact, eigenlijk gewoon top! Bestellen voor meerdere personen wordt makkelijk gemaakt door het per persoon heel leuk in te pakken. Gewoon een cadeautje op deze manier.

Heerlijke kruiden, originele verpakking, fijn dat nu ook op de doppen de naam staat!

Ik heb nu twee keer een grote bestelling geplaatst. Deze is snel en vakkundig door jullie verwerkt. Helaas ben ik niet zo te spreken over jullie vervoerder. Voor de tweede keer is de informatie... Ik heb nu twee keer een grote bestelling geplaatst. Deze is snel en vakkundig door jullie verwerkt. Helaas ben ik niet zo te spreken over jullie vervoerder. Voor de tweede keer is de informatie die de track and track geeft niet juist, onvolledig en komt het pakket en dag later dan aangeven aan. De bedoeling van t&t is dat je het pakket kan volgen. Helaas zag ik alleen maar dat het pakket twee keer in in Utrecht is geweest. Onduidelijk wanneer bezorging zou volgen. Ik vond dit zo jammer, buiten jullie invloed houd ik er toch een gevoel van jammer aan over. Vandaar mijn beoordeling onder punt 2 en 3. Dit gaat dus niet over jullie maar over de vervoerder. Liefs, iris

Snelle levering, goed verpakt. Prima.

Recepten te vinden bij de specerijen. Dat is handig