M Voors

Super goede ervaring

Snelle levering/klantenservice

Orginele teksten.

Had levering iets sneller verwacht.

Leontine

Vanaf het moment van bestellen tot levering is alles soepel verlopen. Met name hun hoge kwaliteit producten, de zorg waar het mee verpakt is maakt het tot een feestje om het te ontvangen.

Goede kwaliteit producten.
De verpakking is een feestje.
Redelijk snelle levering 2-3 dagen.

Prima bedrijf, snelle levering, veel keus

veel lekkere producten

de recepten die je bij kruiden kunt gebruiken zijn niet makkelijk te vinden, jammer

Sabien

Snelle levering en leuk verpakt. Heerlijke kruiden in leuke verpakking. Lekker en mooi voor het oog.

Snel geleverd

Kleiner en goedkopere verpakkingen van het product aanbieden.

Naomi vdB

Goed, duidelijke en snelle levering en mails

Je word goed op de hoogte gehouden van hoe en wat van je bestelling

keep Up the good work!

Marieke

Top! Goede kruiden, goede service...

Originele kruidencombinaties, smaakvolle kruiden en dat alles ook nog eens zo leuk ingepakt dat het voelde als een cadeautje!

Er zijn nog meer kruidencombi's die ik wel zou willen proberen, maar die ik niet koop omdat ik de naam echt niet vind kunnen. Vind het niet fijn als iemand mijn keukenkastje opendoet en 'hoer op de... Er zijn nog meer kruidencombi's die ik wel zou willen proberen, maar die ik niet koop omdat ik de naam echt niet vind kunnen. Vind het niet fijn als iemand mijn keukenkastje opendoet en 'hoer op de grill' ziet staan!

Héél positieve ervaring met Green Gypsy zowel de levering/nalevering lopen correct.
Bij vragen via mail ontvang je héél vlug antwoord en wat nog leuk is ... je leest het enthousiasme :-)...

De kruiden zijn superlekker en bovendien in een potje wat gezelligheid uitstraalt.
Ook de verpakking bij ontvangst is héél tof !
Heb zelfs al de opmerking gekregen van mijn huisgenoten...
Ook de verpakking bij ontvangst is héél tof !
Heb zelfs al de opmerking gekregen van mijn huisgenoten dat het eten lekker smaakt, duidelijk verschil dus met jullie kruiden :-) !

Voor mij geen negatieve ervaring !!

Patricia

Snelle levering, super leuk verpakt en de kruiden zijn heerlijk!

De kleine dingen die het hem doen. Bij het open maken van de doos lijkt het wel een klein cadeautje! Ingepakt met papier en een touwtje met een leuke veer erin! Super leuk!

Misschien een flyer met recepten van de kruiden die je hebt gekocht. Ik weet dat ze op internet staan maar ik zou eerder wat proberen als ze op papier staan.

Het is een feestje iedere keer als je een pakketje krijgt! Superleuk verpakt?

Geen verbeterpunten