mevrouw Aa

Ze zijn lange tijd vaag geweest over het verlengen vh contract.
Ze zijn lange tijd vaag geweest over het verlengen vh contract.
Vervolgens kreeg ik een aanbod van Greenchoice dat in samenwerking met FNV gemaakt was. Via FNV kreeg ik een beter aanbod. Vreemd. En onduidelijk.

Beste mevrouw Aa,
Beste mevrouw Aa,
Het is niet de bedoeling dat er onduidelijkheid is over de verlengmogelijkheden. We kunnen alvast zeggen dat wat FNV zelf aanbiedt hetzelfde aanbod is als wat wij u aanbieden. Verdere vragen beantwoorden we graag, maar daarvoor hebben we uw gegevens nodig. U kunt ons bijvoorbeeld bellen op het nummer 010 747 02 22. Dan geven we graag de gewenste helderheid.

mevrouw J.J. Hoelen

Tamelijk goed tot nu toe. Ik wacht met spanning op het overzicht gebruik november. dat zegt nogal wat over de verwachting mbt de komende wintermaanden. De berekeningen, de inside-kennis en de (vak)... Tamelijk goed tot nu toe. Ik wacht met spanning op het overzicht gebruik november. dat zegt nogal wat over de verwachting mbt de komende wintermaanden. De berekeningen, de inside-kennis en de (vak) taal bij dat overzicht zijn niet voor deze leek/gebruiker ontworpen. Dat vind ik iets wat gerepareerd zou moeten worden. Verder geloof ik iets pas wanneer het echt gebeurt. Na mijn eerste jaar bij GreenChoice stond mij bij dat ik geld terug zou moeten vragen, maar ik kon niet meer vinden waar dat precies over ging, overstapgeld of zo. Ik vind ook niet dat je dat bij de klant mag leggen. Dat vind ik raar .Er gebeurt in een jaar, in een leven, van alles wat een mens totaal kan afleiden. Als jullie iets beloven moet je het ook uitvoeren en niet zeggen dat ik dat dan zelf aan het eind van het jaar moet zien te krijgen. Er is niet altijd evenveel gevoel van correctheid, recht-vaardigheid of duidelijkheid. Met de klantenservice had ik onlangs aardige ervaringen.
Een algemene opmerking, niet specifiek over Green Choice, is dat websites en administratieve systemen, inclusief taalgebruik er op achteruit lijken te gaan. Alsof het digitale systeem te uitgebreid en complex aan het worden is om bij te benen voor de producenten/bedrijven - en de klanten sukkelen erachteraan. Ik ben niet de enige die dit ervaart.
Het wekt de indruk dat bedrijven daar hun slag mee proberen te slaan of hun onvermogen niet onder ogen willen zien.
Dat botst met mijn ideeen over samenlevingen en wellevendheid.

Beste mevrouw Hoelen,
Beste mevrouw Hoelen,
Goed dat u de verbruiksoverzichten in de gaten houdt. Daar voorkom je onaangename verrassingen mee. Wat betreft het taalgebruik staan we zeker open voor suggesties, dus schroom niet om contact met ons op te nemen. We zouden dan ook gelijk na kunnen kijken wat dat bedrag is waar u nog recht op heeft. Onze contactopties vindt u hier: https://www.greenchoice.nl/klantenservice/.

G. de Kruijff

Zowel Eigen Huis als Greenchoice gaven mij het advies contact op te nemen met de firma Pluimers i.v.m. mijn vragen omtrent het isoleren van mijn woning bouwjaar plm. 1850.
Zowel door...
Zowel door Greenchoice als Eigen Huis wordt een gratis adviesgesprek en 10% korting in het vooruitzicht gesteld.
Omdat niet bekend is of bij deze woning spouwmuren aanwezig zijn was de reactie bij de firma Pluimers dat het geen zin had iemand te sturen. Pluimers zou dus niet kunnen adviseren om bijv. van binnenuit te isoleren omdat zij dergelijk materiaal niet leveren.
Verder zijn mijn ervaringen bij Greenchoice positief. De drastische verhoging van het tarief met bijna 100% voor 1 jaar valt me zwaar.

Beste G. de Kruijff,
Beste G. de Kruijff,
Goed dat je aan de slag gaat met de verduurzaming van je huis. Dat is bij een oud huis als het jouwe echt een uitdaging. We begrijpen dat het erg jammer is dat de firma Pluimers je hierbij niet kan helpen. In jouw geval kun je het beste zoeken naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in de isolatie van oude huizen.
En ja: de prijzen waarvoor we energie moeten inkopen zijn enorm gestegen de afgelopen maanden. We ontkomen er daarom niet aan om veel hogere prijzen te vragen. Met een beetje geluk gaan de prijzen komend voorjaar weer dalen.

heer

Duidelijk antwoord op de gestelde vraag

mevrouw

Heldere informatie en uitleg

mevrouw

Zeer positief. Vanaf het begin is alles gericht op duurzaamheid ook hun website waar ze er alles aan doen om ook andere duurzame initiatieven onder de aandacht te brengen.

Reactie Greenchoice:

Leuk om te lezen dat je waardeert dat we ook de aandacht vestigen op andere duurzame initiatieven. We willen mensen inderdaad zo veel mogelijk handvatten aanreiken om een bijdrage te kunnen leveren... Leuk om te lezen dat je waardeert dat we ook de aandacht vestigen op andere duurzame initiatieven. We willen mensen inderdaad zo veel mogelijk handvatten aanreiken om een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzamere wereld.

heer Van den Heuvel

Goede communicatie, beschikbaarheid van groene stroom, activiteiten op het gebied van energiebesparing.

heer Frans van der Meulen

Goede ervaringen, het is alweer tijdje geleden dat ik contact heb gehad met klachten centrum.