Ik zou Greenchoice aanbevelen omdat ik denk dat het de enige echte aanbieder is van groene stroom. Veel aanbod van windprojecten, zonnepanelen. Wij doen mee aan een zonnepaneelproject in Amsterdam...Ik zou Greenchoice aanbevelen omdat ik denk dat het de enige echte aanbieder is van groene stroom. Veel aanbod van windprojecten, zonnepanelen. Wij doen mee aan een zonnepaneelproject in Amsterdam en die opgewekte stroom wordt via Greenchoice ook eenvoudig verrekend via onze stroomrekening. Minpuntje; dat gedoe met punten die je verdient, steeds weer die e-mails over de stand van je punten. Heel vervelend.
heer
Ik vind het belangrijk dat er werkelijk groene stroom geleverd wordt, in plaats van gegreenwashte grijze stroom.
Falke
Heel goed
heer E.A. Boeree
Al erg lang bij Greenchoice en wel uit principe. Zo'n drie weken terug een nieuwe offerte aangevraagd i.v.m. einde contract datum. Een jaar vast zou zijn 436 euro per maand. De opzegtermijn heb ik...Al erg lang bij Greenchoice en wel uit principe. Zo'n drie weken terug een nieuwe offerte aangevraagd i.v.m. einde contract datum. Een jaar vast zou zijn 436 euro per maand. De opzegtermijn heb ik laten verlopen, omdat ik het erg veel vond. Twee weken later kreeg ik een nieuw voorstel: 225 euro per maand......? Al is het 50 euro meer dan ik nu betaal, toch maar geactiveerd. Wel erg vreemd zo'n groot verschil in twee weken.
heer Den Boer
Prettig bedrijf, no nonsense en klantvriendelijke site. Het uitgangspunt is eigen verantwoordelijkheid.
Gerard
Wat voor mij het belangrijkste is dat Greenchoice groene stroom levert en qua prijs bij de goedkopere hoort.