Hierligteen.nl

Zeer slecht. Betaald voor gas dat ik niet afnam. Ik wilde dit verrekenen met de eindafrekening maar kon fluiten naar mijn geld. Uiteindelijk hebben ze via de deurwaarder het vel over mijn neus... Zeer slecht. Betaald voor gas dat ik niet afnam. Ik wilde dit verrekenen met de eindafrekening maar kon fluiten naar mijn geld. Uiteindelijk hebben ze via de deurwaarder het vel over mijn neus getrokken. Pas op! Oplichterspraktijken!!!

Joost

Offerte voor zonnepanelen getekend ma herhaaldelijk overleg (16 stuks). 2 weken later gebeld dat EN de kosten omhoog moeten en de opbrengstgarantie met 15% omlaag gaat. Dat of ik ‘mag’ annuleren,... Offerte voor zonnepanelen getekend ma herhaaldelijk overleg (16 stuks). 2 weken later gebeld dat EN de kosten omhoog moeten en de opbrengstgarantie met 15% omlaag gaat. Dat of ik ‘mag’ annuleren, ‘laat maar weten’. Waardeloos en nu volstrekt onduidelijk waar ik sta.

R.Vos

Deze site moet nep zijn. Op trustpilot scoort Greenchoice zonder uitzondering zeer slecht

Ron Biemans

Greenchoise wil volgens mij echt meedoen met vergroening...het kan alleen allemaal wel iets professioneler. Mijn verlenging is weloverwogen, en omdat Greenchoise groen hoog in het vaandel heeft... Greenchoise wil volgens mij echt meedoen met vergroening...het kan alleen allemaal wel iets professioneler. Mijn verlenging is weloverwogen, en omdat Greenchoise groen hoog in het vaandel heeft staan ben ik overstag. Een tegenvaller die ik in mijn overweging meenam is, dat ik 8 okt een email kreeg met aanbod, die ik oversloeg...maar 20 okt een andere mail, waarbij ik dan toch de link opende en daarop verlenging koos, waarna ik een email zou ontvangen als bevestiging. Ik kreeg echter geen email. Een week later kreeg ik telefonisch aanbod met hogere kosten....dat kan echt niet....ik dacht dat ik al verlengd had. Bleek dat die link niet correct meer werkte omdat aanbod verlopen zou zijn. Raar....Een link van eerste aanbod van 8 oktober als voorbeeld erbij gepakt (goedkoper) en tijdens gesprek wilde aantonen wat fout ging. Prompt werkte die verlenging weer wel?!
Dus blij met een goedkoper aanbod, raar dat dat verlopen aanbod op de site wel lijkt te werken...
Goed opletten daar op kantoor!!!

heer Brauers

Relatief duur.
Niet zo duurzaam. Als je consumenten heel weinig vergoeding voor het leveren van stroom geeft, is dat niet zo duurzaam, maar wel duur.

A.H.Rozema

Beetje met de rug tegen de muur gezet met nieuw contract.

mevrouw

Levering is prima. De app en met name het inzicht in verbruik werkt helaas niet goed. Hierdoor heb ik geen inzicht in gebruik. Als de prijzen weer normaler zijn kan dit wel eem reden zijn om over te... Levering is prima. De app en met name het inzicht in verbruik werkt helaas niet goed. Hierdoor heb ik geen inzicht in gebruik. Als de prijzen weer normaler zijn kan dit wel eem reden zijn om over te stappen. Ik waardeer wel erg dat het behoorlijk groen is, enkel hierom zou ik Greenchoice aanbevelen

Lont

Tarieven voor bestaande klanten bij verlengen zijn hoger dan voor nieuwe klanten, daarnaast niet zichtbaar wat je straks gaat betalen na activatie verlenging.
Qua groen en verdere...
Qua groen en verdere dienstverlening prima in orde, maar er mag meer duidelijkheid zijn aangaande kosten.